Kančí maso s bramborem
Suroviny pro 4
4
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2015 19:50
zdravím,no ono záleží jak je maso staré já měla z mladšího kance a masíčko bylo tak do hodinky.maso jinak asi dvě hodinky.kdybych maso nedostala taky bych ho neochutnala
Jana Remkova:
Jana Remkova:
8. 11. 2014 14:48
Dnes ráno jsem si masiko naložil do trochy oleje s česnekem, před polednem začal kuchtit - výsledek výborný. Kaneček měl asi 40 kg, dělal jsem z kýty. LAHUDKA!!! Bodík se veze.
19. 4. 2010 11:11
19. 4. 2010 10:04
to je těžké,záleží na tom jak je to maso tuhé.Já měla maso z mladého kance bylo měké brzo.tak do 1/2 hod.
19. 4. 2010 09:44
Yvajs krásný receptík,taky bych si hned dala takovouhle dobrůtku,zvěřinku.,dávám bodík a recept ukládám.
19. 4. 2010 09:03
Yvet, kančí masíčko bych strašně ráda vyzkoušela a určitě vyzkouším, jen kdyby v těch obchodech nebyli takoví zloději. Můžeš tady aspoň malinko orientačně napsat, jak dlouho se to asi dusí, aby to bylo měkké? Omlouvám se, já taky moc nesleduji čas, když něco peču, vím, že kolikrát nevím, jestli to byla hodina, nebo dvě.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 9 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 9 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Další recepty
Tématické fráze: recepty z kančího masa nalozeni kanciho masa uprava kančího masa příprava kančího masa kančí výpečky kančí recepty kanci maso cena cena kanciho masa recept z kančího masa jak upravit kance kančí maso-recepty kančí výpečky recept jak upravit kančí co z kančího masa recepty s kanciho masa recept na kance kančí kýta recepty kančí kýta recept kančímaso kančí plecko
Suroviny: maso kančí, koření divočina, cibulka, pepř, sůl, pažitka, brambory, olej, masox
Kančí maso s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qkzl
6 názorů