Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mramorový korpus

Pokud chcete ozvláštnit dort vašim blízkým k životnímu jubileu, vyzkoušejte upéct mramorový korpus. Korpus je krásně vláčný, nadýchaný. Fantazii se meze nekladou, promažte jej krémem, na jaký zrovna máte chuť.

Hodnocení receptu je 5,0 (60×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

10. 5. 2010 16:45

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 245 kJ / 3 883 kcal
Bílkoviny72,47 g
Tuky194,24 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 526 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy451,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.mamincinyrecepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nachos

14. 4. 2011 08:02

Tento recept do puntíku stejnej jsem viděla v Dortománii. Taky se na něj chystám až bude mít prcek narozky.

veronika

17. 3. 2011 17:09

super:yes::yes::yes:

stepankovajitka@email.cz

24. 2. 2011 11:20

super, zkoušela jsem do bábovkové formy a celkem se povedlo :-) jen musím vychytat, abych ty proužky měla taky takto tenké, jako na obrázku :-)možná sem dala trošku víc kakaa, takže hnědé těsto bylo hustší a nerozlévalo se tak pravidelně jako to světlé...uvidíme příště :-) každopádně budu ráda za tip od někoho, komu se daří pravidelné proužky :-)) díky za recept! :-)

klokan klokan

26. 9. 2010 13:29

nádhera,nádhera,nádhera,prostě nádhera!!!!!:-O
určitě vyzkouším,moc děkuji za návod:-K
+:yes:

Twiggy Twiggy

24. 9. 2010 15:23

Dobrý den, pečící formy vymazávám sádlem a vysypu hrubou moukou ;)

berti

24. 9. 2010 07:19

dávam sa;-)smozrejme bodík

berti

24. 9. 2010 07:18

Možem sa spýtat či dávate cesto na pečiaci papier alebo vymažete a vymastite formu?a ked mastíte,čím?

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 8. 2010 17:28

Leni a krásné foto!!:-*

Lenka30 Lenka30

13. 8. 2010 17:20

dortík výborný,s dovolením jsem přidala foto :-K

indulina28 indulina28

4. 7. 2010 04:10

krasny davam bodik:-K

moni23

28. 5. 2010 10:55

Dobrůtka!:-p Dnes jdu dělat znovu jako bábovku. :yes::yes::yes:
Posílám bodíky........

jahoda jahoda

22. 5. 2010 15:29

Tento olejový korpus máme na bábovku moc rádi, ale mramorování jsem dnes vyzkoušela poprvé a je to paráda. Vypadá to famózně. Návštěva si to nejdříve vyfotila, než se lahodně zakousla:-):-K posílám zasloužený bodík:yes:14 a fotečku. Určitě budu dělat takto častěji;-)

socatko socatko

11. 5. 2010 16:34

Aha, ja se divam a prihlasila se Twiggy 01/05/2010, takze neco pres tyden.No nic, i tak se mi recept libi :-D

irka.v irka.v

11. 5. 2010 13:55

Výborný nápad :yes: ,to jsem nevěděla jak budu péct tak vyzkouším,dávám bodík :-))

jajine jajine

11. 5. 2010 13:55

tak tenhle postup mramorování vůbec neznám:-!já hlava dubová:-))nádherně efektní a přitom táák jednoduché;-)dávám bod

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mramorový korpus mramorový korpus na dort korpus mramorový dortový korpus recept na mramorovy korpus mramorový korpus recept korpus recept mramorove testo recept na korpus mramorovy dort korpus mramorový mramorový dort recept recepty na korpusy parizky dort korpus recepty recept mramorový korpus mramorovaný korpus pařízký krém pařízká šlehačka mramorovi korpus

Suroviny: vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, olej, voda, kakao

TopRecepty.cz

Mramorový korpus

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r2JB