Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Americký" moučník

Hodnocení receptu je 5,0 (64×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 5. 2010 19:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 192 kJ / 4 826 kcal
Bílkoviny96,42 g
Tuky171,58 g
Vláknina43,55 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 435 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy702,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze ještě přidat i 1/2-1 hrnek nahrubo nastoruhaných jablek, koláč je pak ještě více vláčný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eva

29. 10. 2010 18:45

Právě se peče, příprava velmi jednoduchá. Dala jsem o dva hrníčky jablka méně, myslím, že dva hrnky na kostičky nakrájeného jablka bohatě stačí :-) Děkuji za skvělý recept :-):-K

maple.girl

25. 10. 2010 12:51

tak mám za sebou první pokus a musím říct, jednoduchý a úžasný :yes: recept jsem hned poslala dvoum kamarádkám :-)

eskargoth

11. 10. 2010 10:45

Jednoduché, snad nezkazitelné, a dost variabilní.. Paráda! Děkuju!

Blanka25

5. 10. 2010 13:11

Velice dobrá buchta:-)

lucik.vi

4. 10. 2010 15:10

výborný!!!!:yes::yes:

madlina

15. 9. 2010 13:50

Výborná a hlavně na čas nenáročná buchta. Moc dobrá, peču ji již nějaký pátek, jen jsem nevěděla, že je "americká". Ale teď už jo, protože víme, že američani jsou líní, ale ne, opravdu výborná. Taky jsem udělila bodík.:-))

Hanka

19. 8. 2010 19:46

:yes: děláme ho už roky, akorát mu neříkáme americký :-D

karotka852

6. 8. 2010 14:33

:yes::-p

Monika

5. 8. 2010 12:13

Akurat je v trube,tak sa vsetci moc tesime :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 8. 2010 19:37

veronika.11:-p:-p:yes::yes:

veronika.11

1. 8. 2010 15:20

Úžasný recept, přidala jsem fotečku, před chvílí jsem dopekla a moc chutná :-):yes:

Montanka Montanka

13. 7. 2010 19:51

karol: použila jsem krystal ...

karol

13. 7. 2010 11:09

a cukr krystalový nebo moučkový?

Adelkaaa

21. 6. 2010 21:15

Tuto buchtu znám moc dobře ... je to u nás doma jedna z nejoblíbenějších dobrot na víkendy ke kávě :) takže mohu opravdu jen doporučit ... sice nedávám žádná nastrouhaná jablka ale jen nakrájená a jako oříšky dáváme vlašáky :) a je to opravdu dobrota :)

Montanka Montanka

20. 6. 2010 17:34

LenaT: to záleží na tom, jak ti peče trouba, ale já jsem pekla asi 20 min

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta z jablek tátova americká buchta top recepty moučníky z jablek moučník s jablky buchty z jablek české buchty americká jablečná buchta pečeme z jablek americke rezy www babicovy dobroty cz 27.3.2010 jednoduche moucniky moučník z jablek recept pravý americký jablečný koláč alena sirnicová moučniky z jablek americký buchta bábovka z jablek neco dobreho s jablky jak dlouho se peče bábovka dobroty z jablek

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, kakao, kypřící prášek, skořice, cukr vanilkový, jablko, oříšky, rozinky, mléko, jablko

TopRecepty.cz

"Americký" moučník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/08l3