Tuňáková omeleta

lemeL Kuchařka: lemeL

Doba přípravy: 4 minuty 1 porce Ryby 7 názorů

Suroviny

1 vejce
sůl
2 čajové lžičky tuňáka ve vlastní šťávě (z konzervy)
1 jarní cibulka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rozklepneme si vajíčko do hrnečku, přidáme k němu špetku soli.

  2. Nakrájíme si cibulku na kolečka, přidáme k vajíčku.

  3. Nakonec k vajíčku přidáme ještě 2 čajové lžičky tuňáka.

  4. Toto nalijeme na pánvičku a smažíme, dokud vajíčka nebudou hotová. Podáváme s kečupem a chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Tuňáková omeleta

Tématické fráze: omeleta s tuňákem omeleta z ryb ryba jako omeleta recepty z tuňaka omeleta se žampiony a tuňákem omeleta s tuňákem recept omeleta s tunakem ve vlastni stave korejská omeleta

Zapomněl/a jsem heslo