Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 216 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,96 g |
Tuky | 10,23 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 39,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso odblaníme a nakrájíme na menší kousky.
Krok 2: Na malé kostičky nakrájenou slaninu, či špek rozškvaříme na troše oleje a maso na něm necháme zprudka zatáhnout.
Krok 3: Poté maso osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, česnek na plátky, podlijeme bujónem, zastříkneme vínem a přidáme všechno koření a necháme dusit.
Krok 4: Průběžně podle potřeby podléváme bujónem a vínem a dusíme hodinu a více doměkka.
Hotové, měkké maso vyjmeme, vyjmeme všechno koření, šťávu zahustíme hladkou moukou a dochutíme solí, případně cukrem.
Podáváme s houskovým knedlíkem ozdobené brusinkami.
Hotové, měkké maso vyjmeme, vyjmeme všechno koření, šťávu zahustíme hladkou moukou a dochutíme solí, případně cukrem.
Podáváme s houskovým knedlíkem ozdobené brusinkami.
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí divočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NY7p
Moje poznámka
Hovězí divočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NY7p
Nejnovější recepty
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 11 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 15 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 37 minutami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 1 hodinou
Kynutý knedlík
RadkaaK před 1 hodinou
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 2 hodinami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 3 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 4 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 4 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 9 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
příprava divočiny,
koření na divočinu,
divočina na grilu,
vaření z divočiny,
vaření divočina,
divočina na gril,
maso z divočiny,
maso divočina,
koreni divocina,
divočina-recepty,
jak upéct divočinu,
recepty-divocina,
divočina maso,
vaření divočiny,
kuchařka divočina,
divočína vaření,
divočina na česneku,
recept na směs divočina,
hovězí maso recepty,
divočina příprava
Suroviny:
kližka hovězí,
sůl,
olej,
slanina uzená,
bujón hovězí,
víno červené,
mouka hladká,
cukr,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
jalovec
Komentáře (3)