Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 452 kJ / 1 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,25 g |
Tuky | 51,01 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 167,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: K vykvašenému rozkvasu přidáme všechny ostatní suroviny a vymícháme volnější těsto, které (zakryté proti osýchání) necháme v teple kvasit asi 1-2 hodiny.
Krok 2: Těsto urovnáme do vymazané remosky, posypeme semínky a znovu necháme kynout v teple asi hodinu.
Pak upečeme – přibližně 30-35 minut.
Pak upečeme – přibližně 30-35 minut.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč mlsného zahradníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3q09
Moje poznámka
Koláč mlsného zahradníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3q09
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 1 hodinou
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 19 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 22 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
Bajdina před 18 minutami
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 1 hodinou
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 1 hodinou
Uzený guláš
brtna před 1 hodinou
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 3 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 3 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 4 hodinami
Tématické fráze:
žitná mouka chlebová recepty,
koláč z nivy,
příprava kvásku na koláč
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
voda,
voda,
olej,
celer strouhaný,
sýr niva,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (5)