Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 452 kJ / 1 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,25 g |
Tuky | 51,01 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 167,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: K vykvašenému rozkvasu přidáme všechny ostatní suroviny a vymícháme volnější těsto, které (zakryté proti osýchání) necháme v teple kvasit asi 1-2 hodiny.
Krok 2: Těsto urovnáme do vymazané remosky, posypeme semínky a znovu necháme kynout v teple asi hodinu.
Pak upečeme – přibližně 30-35 minut.
Pak upečeme – přibližně 30-35 minut.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč mlsného zahradníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3q09
Moje poznámka
Koláč mlsného zahradníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3q09
Nejnovější recepty
Kuřecí paličky na smetaně
Přidáno před 54 minutami
Kokosová polévka se zázvorem
Přidáno před 2 hodinami
Nekynutý koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové buchty
Přidáno před 22 hodinami
Hornické „řízky“
Přidáno 9. 2. 2025 09:00
Avokádový čoko krém s kysanou smetanou a pomerančem
Přidáno 8. 2. 2025 14:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Neregistrovaný před 48 sekundami
Salát s kuřecími játry
Neregistrovaný před 4 minutami
Malý domácí chléb pro dva
Neregistrovaný před 6 minutami
Smažené žampiony
Neregistrovaný před 8 minutami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
Neregistrovaný před 10 minutami
Medailonky z panenky
Neregistrovaný před 10 minutami
Třená dvoubarevná bábovka
Neregistrovaný před 17 minutami
Těsto na pizzu
Neregistrovaný před 17 minutami
Strakonické "štrúdle"
Neregistrovaný před 29 minutami
Rajská polévka
Neregistrovaný před 34 minutami
Tématické fráze:
žitná mouka chlebová recepty,
koláč z nivy,
příprava kvásku na koláč
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
voda,
voda,
olej,
celer strouhaný,
sýr niva,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (4)