Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 452 kJ / 1 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,25 g |
Tuky | 51,01 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 167,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: K vykvašenému rozkvasu přidáme všechny ostatní suroviny a vymícháme volnější těsto, které (zakryté proti osýchání) necháme v teple kvasit asi 1-2 hodiny.
Krok 2: Těsto urovnáme do vymazané remosky, posypeme semínky a znovu necháme kynout v teple asi hodinu.
Pak upečeme – přibližně 30-35 minut.
Pak upečeme – přibližně 30-35 minut.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč mlsného zahradníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3q09
Moje poznámka
Koláč mlsného zahradníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3q09
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 1 hodinou
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 34 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 39 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 9 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 12 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 14 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 15 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 17 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
žitná mouka chlebová recepty,
koláč z nivy,
příprava kvásku na koláč
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
voda,
voda,
olej,
celer strouhaný,
sýr niva,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (5)