Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Kvalitní hovězí maso nepotřebuje žádnou složitou přípravu ani hromadu dalších přísad. Dáte-li si záležet, odmění se vám lahodnou chutí. V jednoduchosti je krása, tím se řídily už naše babičky, když připravovaly hovězí maso ve vlastní šťávě.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 033 kJ / 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,97 g |
Tuky | 42,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 815 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 18,95 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2010 14:06
Bibinko, souhlasím s tebou. Kroupovka valí jeden recept za druhým. Někdy mám pocit, že tyhle stránky se jmenuji KROUPOVKA. Již včera ji to někdo vyčetl v tom smyslu, že za jejím chrlením receptů se něco skrývá.http://www.toprecepty.cz/recept/12756-kruti-raneck.... Bohužel i já mám z Kroupovky poslední dny velice divné pocity. To její chrlení mi začalo již hodně vadit. Je to až odporné. Podívám se na nové recepty a to je samá Kroupovka, Kroupovka a Kroupovka. Myslím, že její záměr je jiný, než aby její recepty někdo vyzkoušel. Mám pocit, že se snaží dohnat množstvím receptů děvčata, která před 1 - 2 měsíci zvítězila a dostala hodnotné ceny. Vím, že mnohé z vás mě teď ukamenují. Píšu jenom svůj názor.
10. 6. 2010 12:19
Plátky znám a dělám
10. 6. 2010 11:36
10. 6. 2010 08:31
Kroupovko, ty tvoje recepty se vůbec nedají probrat, ohodnotit ani vychutnat, sázíš je sem moc rychle a sázíš jich moc v jeden den a tak mizí dřív, než je stačím vidět-trošku zvolni prosímTy plátky dělám obdobně, jen místo tymiánu dávám zázvor, ale i tak máš 2.boda
10. 6. 2010 07:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 26 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 49 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na šťávě hovězí ve vlastní šťávě hovězí plátky hovězí maso na šťávě hovezi ve vlastni stave recept hovězí maso ve vlastní šťávě hovězí plátek recepty hovězí maso plátky hovězí plátky recept hovězí s rýží recepty na hovězí plátky hovězí plátky recepty recept na hovězí plátky maso na štave hovězí maso ve vlastní šťávě recept přírodní hovězí plátky dusene hovezi přírodní hovězí plátek hovezi platek na stave hovězí na šťávě recept
Suroviny: plátek hovězí, mouka hladká, cibule, česnek, slanina uzená, tymián, pepř, sůl, olej
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/00AK
20 názorů