Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Palačinky s tvarůžky a povidly

Hodnocení receptu je 4,6 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 7. 2010 19:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem dostala od dcery svého přítele včera s tím, že jej slyšela, ale nemá odvahu jej vyzkoušet. Mi odvaha rozhodně nechybí, tak spěchám se s vámi o něj podělit. NEMÁ to chybu!!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 7. 2010 22:02

Díky moc;-)

Pejli Pejli

18. 7. 2010 21:14

No..vypadá to zajímavě :-), popravdě, ta představa, ale pokud nevyzkouším, nebudu vědět, všechno z toho mám ráda, jak povidla, jak tvarůžky, tak palačinky, takže, proč né?? :yes:, no.. ráda bych to vyzkoušela, zkusit se musí všechno ;-) , Jani, boďka :)

sebena sebena

18. 7. 2010 08:56

Jsem ráda, že tuhle kombinaci někdo vyzkoušel, jelikož asi před pěti lety mi jedni známi z Olomouce tvrdili že tohle je největši hit jedné tamní restaurace, no moc jsem jim to nevěřila, ale koukám, že jsem tehdy udělala chybu:-8;-):yes:

Ludmila Kropáčková

18. 7. 2010 07:05

TAK TO DO TĚCH PALAČINEK MŮŽETE ROVNOU NAPRÁSKAT VŠECHNY DRUHY SÝRŮ, ŠLEHAČEK A VŠECHNY POVIDLA, DŽEMY, MARMELÁDY A PĚKNĚ TO ZPUCUJTE, AŤ VÁM TO ZALEPÍ ŽALUDKY :-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2010 23:08

Betyna, nedávala jsem pod poklop;-) Chci jen dodat, že to vůbec nezapáchá, popravdě, těch tvarůžek bych si příště dala více. Já taky, když něco nějak nepozřu vzhledově, nekomentuji;-). Každopádně, není třeba se toho bát, je to vynikající!! Příště zkusím s tou zakysanou smetanou, a česnekem. Myslím, že na Topreceptech jsou mnohem odvážnější jídla;-) Děkuji všem za bodíky:-)

sidera

17. 7. 2010 22:31

Olomoucké jsem už obalovala, zapékala s těstovinami, přidávala do číny, ale toto je teda novinka :-O. Posílám bodík a určitě brzy vyzkouším.:-p:yes:

Zdenka1

17. 7. 2010 21:52

Simonko:yes::yes::yes:

Betyna

17. 7. 2010 21:50

P.S. tu palačinku mám dát s tím tvarůžkem pod poklop? Já ohřívám všechno pod poklopem...

Betyna

17. 7. 2010 21:49

:-)) to je teda opravdu zajímavé, a co mě zaujme to obvykle vyzkouším, takže až budu dělat příště palačinky, tak si musím vzpomenout koupit tvarůžky! Bodík zatím nepřidávám, až vyzkouším!:-K

magdalenka magdalenka

17. 7. 2010 21:38

Mňa by zaujímalo, prečo terka cíti potrebu tu oznámiť: "No, stačí,když se podívám a zvedá se mi žaludek. "
Je to tu o varení, nie o jej zdravotnom stave, nie?
Recept som už videla na inde, za odvahu si zaslúži Jana R. obrovské plus!

Simona Skolakova Simona Skolakova

17. 7. 2010 21:11

Nechápu člověka,když se mu nezdá kombinace,proč by se mu měl hned zvedat žaludek.Lidi snědí různé věci,někdo to rád jiný ne,ale proč toliko řečí a vymlouvání když bych to třeba nejedla.
Pokud se mi to nezdá,tak to přejdu a hotovo.Myslím,že nikdo z nás nejí všechno.A pokud bychom u všeho co nejíme říkali,že se nám zvedá žaludek,tak bychom tu mohli najít takové komentáře pomalu u všech receptů.Někdo nejí kopr,houby,olivy,krevety,držtky atd.
To by pak byly komentáře,že?
Lidi buďte rozumní,vybírejte si to co Vás zaujme a nekazte chuť druhým.;-):-K

Lucasinka Lucasinka

17. 7. 2010 21:07

Tak tenhle recept jsem videla v Toulave kamere a nedokazu si chut vubec predstavit...blahopreju k odvaze, ja ji nemam. Ale bodik si zaslouzis :-K

Alice_G

17. 7. 2010 21:00

Terko, na hermelín si dávám brusinky, a kdyby nebylo takové horko, zapeču i hermelín a brusinkami do tenoučkého palačinkového těsta, nahoru při podávání dám zakysanou smetanu. Takže bude i pokus se syrečky. Hájím jen možnost vyzkoušet nezvyklou kombinaci. A to určitě nepatřím "ke klanu, co se tu vzájemně zná, chrání a bodíkuje".

isindy isindy

17. 7. 2010 20:57

:-D:-D howgh :-D:-D

terka

17. 7. 2010 20:50

Ivanko, to víš, že jsem to postřehla, ale přece jen jsi prostě pod tento recept reagovala a to je hlavní:-//

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: palačinky s tvarůžky melšpajs speciality z tvarůžek palačinka s tvarůžky tvarůžky syrečky s povidly palačinky s tvarůžkama palačinky s tvarůžkami palačinky s tvarůžkem speciality z tvarůžků recepty z tvarůžků recepty z tvaruzek vaječna omeleta s tvarůzkami palačinky rec tvarůžky se šlehačkou palacinky tvaruzky poklop na tvarůžky palačinka s tvarůžkem tvarůžkove bramboracky se šlehačkou palačinky s tvarůžek

Suroviny: palačinky, palačinky, mouka hladká, vejce, sůl, sýr tvarůžky kulaté, povidla švestková, smetana zakysaná, palačinky

TopRecepty.cz

Palačinky s tvarůžky a povidly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MJAR