Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 077 kJ / 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g |
| Tuky | 0,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 264 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 50,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruská zmrzlina s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Zm
Moje poznámka
Ruská zmrzlina s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Zm
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 21 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 9 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 9 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 10 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 11 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 12 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 14 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 16 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 16 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 16 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 17 hodinami
Tématické fráze:
ruská zmrzlina,
ruská zmrzlina recept,
zmrzlina,
co za par sekund udela zmrzlinu,
recept zmrzlina,
chlebíčky aranžování,
ruská zmrzlina ze dvou ingrediencí,
ruská zmrzlina recepty,
jak zuzitkovat zbylé řízky,
zmrzlina z bílků,
recepty-zmrzlina,
super hubova omačka,
recept ruská zmrzlina,
lidový chlebíček recept,
jogurtova zmrzlina s kakaem,
ruská zmrzlina čokoládová,
русский рецепт,
aranžování zmrzliny,
chlebíčky aranžování recepty,
jak zužitkovat bílky
Suroviny:
šlehačka,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
bílek,
kakao
Komentáře (50)
veliká škoda, že už k nám není exportována ta opravdová ruská zmrzlina z Ruska, ty rostlinné náhražky, které si dovolují nazývat zmrzlinou, prodávané u nás jsou fujtajbl!
Lucasinko, i tobě díky za tip
Vyzkouším oboje, a pak dám vědět.
Hougou,, pro mě je to zatím taky marný boj, poslední zmrzlina, kterou jsem zkoušela nepovolila ani po půl hodině, co jsem ji vytáhla z mrazáku. Nabrat už sice šla, ale byla plná nepříjemných krystalků. Ale to už je k úplně jinému receptu
Dky kladným odezvám dám teď šanci tomuhle a uvidime