Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky - dvě různá jídla

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 9. 2010 12:38

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 739 kJ / 1 133 kcal
Bílkoviny199,92 g
Tuky36,03 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 725 mg
Sodík 576 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 11. 2020 21:37

Hm, jak obalit karbanatky, aby byli tak hezke, jako v restauraci? Tam maji tak hezkou zlatavou krusticku , to se mi nikdy nepovede. Buhvi, jak to delaji? Poradi nekdo, jak to obalit?

eligie eligie

8. 5. 2013 00:08

Karbanátky dělám trochu jinak a rozhodně bez mouky, ale o to nejde. Teď mi zbyly knedlíky, tak jsem pár karbanátků plácla do trouby na bílé slité zelí - aby to nebylo moc kyselé, pod něj jsem dala sádlo a trochu vody, podusila a bylo to jedlé i s knedlíky.

eva hubova eva hubova

4. 12. 2010 17:22

Karbanátky byly:-ppřidala jsem foto a:yes:+2

zizala zizala (moderátorka)

22. 9. 2010 17:18

Holky :-) Já se nechci hádat, ale tam není psáno, kolik toho oleje je a karboše se na něm opékají "krátce, tak, aby se olej nepřepálil" - to znamená, jen aby se karbanátky zatáhly, tudíž nepustí moc tuku. A taky záleží, z jakého masa jsou. Cibuli nasucho smažit nelze :-) Kdybych to chtěla vařit, neviděla bych v tom velký problém :-8

isindy isindy

22. 9. 2010 15:51

Eli, já myslím, že to chápu úplně stejně ;-)...v oleji po karboších osmažit cibuli, vrátit karboše, podlít vodou, dusit, zahustit...no, nevím :-O...asi bych ten olej podstatně slila, mleté maso pouští hodně tuku...

zizala zizala (moderátorka)

22. 9. 2010 14:37

Eli, to asi ne, je to normální cibulová omáčka, spíš asi sosík. Je tam cibule, česnek, podlité vodou - UHO ;-)

Eliza Eliza

22. 9. 2010 14:25

Jako chápu to dobře, že se olej po smažení karbanátků zahustí jíškou:-?:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 9. 2010 13:13

Hmm, ta chuť omáčky by mne docela zajímala.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové karbanátky karbanátky vepřové karbenátky karbanátky trochu jinak vepřový karbanátek karbanatky z veproveho masa karbanátky jinak karbanátky vepřové cibulové karbanátky hlívové karbanátky jake maso na karbanatky karbanátky recept z jakého masa karbanátky vepřové maso recepty karbanátky bez oleje veprove karbenatky recepty karbenatky trochu jinak jídla recepty karbanátky s vodou jake koreni do karbanatku

Suroviny: maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, olej, cibule, mouka hladká, sůl, pepř, česnek

TopRecepty.cz

Karbanátky - dvě různá jídla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZ95