Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezpracný perník

Perníková buchta se řadí mezi osvědčené klasiky, které milují děti i dospělí. Vyzkoušejte tento snadný recept a dopřejte si nadýchaný lahodný moučník i více času na rodinu, zahrádku či zasloučený odpočinek.

Hodnocení receptu je 4,9 (80×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

22. 10. 2010 13:38

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 878 kJ / 4 034 kcal
Bílkoviny62,53 g
Tuky138,50 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 191 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy624,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mila z Canady

8. 6. 2013 23:26

A kde jsou vajicka :-O, nebo aspon jedno?? Jinak bych se do toho pustila hned. :-p :-K

Tomáš

4. 5. 2013 12:21

Jestli chcete recept na bezpracny pernik...doporucuji PENNY MARKET maji ho hned vedle peciva :)

Barča

18. 1. 2013 11:57

blabol.jachym: To je od Tebe hezké =c))

eevza

20. 9. 2012 18:52

luxusní a bez práce :P :yes:

Otavanka

1. 2. 2012 15:59

Míšo, posílám bodík:yes:Jsi šikulka;-).Jen tak dál:-)):-K

miska

1. 2. 2012 15:11

:yes:

Afinka11

29. 8. 2011 14:37

:yes: Je moc dobrý, všem chutnal ;-) :yes::-p:-)

Nadja Nadja

21. 4. 2011 11:56

:-! Míšo, upřesni kolik oleje - zda je to 1/4 hrnku nebo 1/4 láhve.:-!
:yes: +20.:yes:
Také trochu skořice se může přidat.

ameek ameek

27. 3. 2011 15:49

Je výborný :-) , já přidávám ještě dvě lžíce medu

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 3. 2011 23:37

:-):yes:

blabol.jachym

2. 2. 2011 08:14

Když jsem se ráno vzbudil,šel jsem ho udělat ségře.
Sice musela jít do školy než se dopek,ale určitě bude moc dobrý:yes::-).

Michaela Medkova Michaela Medkova

8. 1. 2011 15:27

Perníček je velice křehký.Je vynikající, všem velmi chutnal. Dávám do oblíbených a přidávám bodíčka:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

31. 10. 2010 17:47

Vypadá opravdu moc pěkně:yes:

ivulinka ivulinka

31. 10. 2010 16:49

Klarisko a toho másla asi tak jednu pol. lžíci, podle toho, kolik použiješ čokolády na vaření a jak to bude husté na míchání, ale já raději používám 100% tuk.

ivulinka ivulinka

31. 10. 2010 16:47

Mišo, tak jsem dneska upekla tvůj Bezpracný perník a povedl:yes:
Posílám ti bodík a fotečky, které ti tu snad nebudou vadit.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perník perník recept perník v remosce křehký perník perník do remosky recepty na perník perník z remosky recepty pernik perník recepty recept na perník recept perník perník bez oleje perník z másla pernik peceny v remosce vařený perník vaření perník pernik z tvarohu luxusni pernik perník remoska perník tvaroh

Suroviny: mouka hladká, cukr krystal, prášek do perníku, kakao, olej, mléko, čokoláda na vaření, máslo

TopRecepty.cz

Bezpracný perník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Xr8