Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 987 kJ / 2 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 526,40 g |
| Tuky | 80,20 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 1,00 g |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oy1L
Moje poznámka
Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oy1L
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 12 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 16 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 57 minutami
Kuře na celeru
JanaPav před 2 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 2 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 3 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 4 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 4 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
dusene zeli,
hlávkové zelí recepty,
zelí hlávkové recept,
hlavkove zeli,
hlávkové zelí příprava,
příprava hlávkového zelí,
dušené hlávkové zelí,
nové zelí k vepřovému masu,
hlávkové zelí a vepřové,
nové hlávkové zelí recepty,
nove hlavkove zeli,
hlávkové zelí recept,
zelí k vepřovému,
vepřové maso v zelí,
zelí s masem,
zelí hlávkové,
dušené nové zelí,
zelí s vepřovým masem,
hlávkové zelí dušené,
dušené zelí recept
Suroviny:
zelí hlávkové,
cibule,
kmín celý,
koření grilovací,
sůl,
česnek,
maso vepřové
Komentáře (30)