Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept)

Swinga Kuchařka: Swinga

Drůbeží maso 2 názory

Suroviny

pórek - 1 ks
sůl
kuřecí prsa -400 g
kmín
česnek -1 stroužek
grilovací koření -1 lžíce
příloha:
brambory -5 ks
máslo
mléko
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na plátky a osolíme. Předem jsem si schovala omastek z pečeného kuřete a tím jsem maso potřela, dodá tomu chuť. Nakonec kuře posypeme grilovacím kořením. Maso poklademe do napařovací nádoby.

  2. Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka a přidáme k masu.

  3. Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka, osolíme a také dáme do napařovací mísy. Na síto v hrnci, kde se dává koření, dáme jeden dílek česneku a trochu kmínů. Dospod hrnce dáme mísu s brambory, nahoru mísu s kuřecím masem. Kuřecí maso s pórkem v hrnci vaříme 40 minut. Po 20 minutách jsem kuře otočila, znovu posypala grilovacím kořením.

  4. Když máme hotovo, dáme brambory do mísy a připravíme kaši, jak máme rádi.

  5. Kuřecí maso s pórkem a kaší zdobíme čerstvým pórkem.

Poznámka

VŠEM DOPORUČUJI JE TO MÓÓÓC DOBRÉ :-)))

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept)

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuřecí maso s porkem napařovací hrnec recepty kuřecí maso v parním hrnci kuřecí maso s pórkem recept kuřecí maso s kaší kuře v parním hrnci maso s porkem napařovací hrnec recepty napařovací hrnec recepty z napařovacího hrnce recepty na napařovací hrnec parní hrnec recepty recepty pro napařovací hrnec recepty parní hrnec recepty kuřecí maso s pórkem recepty do napařovacího hrnce napařovací hrnec - recepty recepty pro napařovací hrnce kuřecí maso z parního hrnce napařovací hrnec + recepty

Zapomněl/a jsem heslo