Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept)

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 12. 2010 18:09

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 636 kJ / 630 kcal
Bílkoviny99,37 g
Tuky4,28 g
Vláknina6,56 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 3,99 g
Sůl9,56 g
Sacharidy45,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

VŠEM DOPORUČUJI JE TO MÓÓÓC DOBRÉ :-)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

indulina28 indulina28

13. 12. 2010 21:00

zajimave skusim a je to i dietni to ja muzu:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 12. 2010 19:36

Recepty na parní hrnec beru;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso s porkem napařovací hrnec recepty kuřecí maso v parním hrnci kuřecí maso s pórkem recept parní hrnec recepty kuřecí maso s kaší kuře v parním hrnci maso s porkem recepty z napařovacího hrnce napařovací hrnec recepty napařovací hrnec recepty na napařovací hrnec recepty pro napařovací hrnec recepty do napařovacího hrnce recepty parní hrnec recepty kuřecí maso s pórkem kuřecí maso z parního hrnce napařovací hrnec - recepty recepty pro napařovací hrnce napařovací hrnec + recepty

Suroviny: pórek, sůl, prsa kuřecí, kmín celý, česnek, koření grilovací, brambory, máslo, mléko

TopRecepty.cz

Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VNJO