Suroviny
Porce: cca 4 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 792 kJ / 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 1,71 g |
| Vláknina | 18,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 26,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí vývar se zeleninou a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znom
Moje poznámka
Krůtí vývar se zeleninou a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znom
Nejnovější recepty
Kapr s houbovou omáčkou a kroupovými knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Gothajský salám na způsob utopenců
Přidáno před 4 hodinami
Linecké čokoládové
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové s kytičkou
Přidáno před 5 hodinami
Linecké mramorové
Přidáno před 5 hodinami
Miništóly
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehoučké čokoládové muffiny
Antusa před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
thekumsen před 3 hodinami
Hustý česnekový krém
Danna před 4 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Slavista62 před 4 hodinami
Milčiny macešky
SimonkaMona před 4 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
Ellisska před 4 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Kebloood před 7 hodinami
Rajská omáčka
Kebloood před 7 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lenny199 před 7 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
essinKa před 7 hodinami
Tématické fráze:
krůtí vývar,
krůtí vývar recept,
recept krůtí vývar,
vývar z kruty,
kruti polevka,
vývar krutí,
vývar z krutich kosti,
vývar z krůtích křídel,
zakaleny vyvar,
polévka z krůty,
krutí vývar v tlakovem hrnci,
krutí vívar,
vývar z krutího masa,
recept na krůtí vývar,
kořeni do krůtího vývaru,
krůtí vývat,
krutí vývar z kosti,
kruti kridla vyvar,
silny kruti vyvar,
co je papriková stopka
Suroviny:
křídla krůtí,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
mrkev,
celer,
paprika čerstvá červená,
nudle,
pórek,
petrželka,
mrkev,
petržel,
Komentáře (8)