

Steak z lososa s fazolkami a rajčatovou omáčkou
Suroviny 1 porce
- steak z lososa
- bazalka
- provensálské bylinky
- sůl
- pepř
- fazolky
- česnek
- sůl
- pepř
- rajčata
- sůl
- pepř
- česnek
- vinný ocet
- cibulka
Postup přípravy receptu
Lososa si okořeníme a dáme do trouby tak zhruba na 30 min. (150stupňů).
Na pánvi si osmahneme cibulku, přidáme nakrájená rajčátka, česnek a okořeníme.
Doléváme vodou, aby nám vznikla omáčka. Zakápneme trochu vinným octem, pro dobrou chuť Itálie :)
Na druhé pánvičce si osmahneme česnek, přidáme fazolky.
Chvíli smažíme a pak dusíme s vodou, dokud nebudou fazolky měkké. Přeji dobrou chuť :)
Poznámka od kuchařky
Taková rychlovka, když jsem nevěděla co si mám uvařit :)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Steak z lososa s fazolkami a rajčatovou omáčkou
-
Na 150stupňů do trouby a zhruba tak 30 min
Hned to tam dopíšu
-
Podle fotky to vypadá na chutné jídlo
Jen já bych nevěděla,do jak horké trouby,na jak dlouhou dobu a v čem tam toho lososa uložit
-
To je luxusní papu
Nádhera
-
Pravda.
Dekuju za upozornění
-
Neměl by název spíš znít: "Steak z lososa"?