Krakonošovo tajemství
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 859 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 9,82 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tímto receptem jsem se inspirovala v časopise "Rytmus života"
Hořčici jsem použila francouzskou Dijonskou a pepř byl drcený tříbarevný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2013 07:52
dělávám podobně, moc dobré, doporučuji všem
11. 6. 2013 16:40
Dneska jsem to udělala,pro změnu jsem se inspirovala Chvilkou v kuchyni ,výborný recept...přidala jsem fotku
7. 12. 2011 21:23
je to moc dobré, rychlé a bez nádobí...paráda
26. 1. 2011 10:39
Růženko, dělám stejně, takže vím, že tahle dobrota nejenom voní, ale i báječně chutná
25. 1. 2011 18:37
Další recept z jednoho hrnce a určitě moc velká dobrota. Paráda +
25. 1. 2011 15:31
Ty brďo tak to jo to bych si taky dala+1
25. 1. 2011 15:05
Růženko bodtaky dělávám podobné, je to moc dobré
25. 1. 2011 14:50
Holky moc vám děkuji za kladná vyjádření k tomuto receptu a za bodíky opravdu vyzkoušejte,je to mooooc dobré a i rychlé a Srettko tu vůni tohoto papání jsem naschvál směrovala k tobě,já věděla,že tě probudí opravdu to krásně vonítakže díky moc
25. 1. 2011 12:43
ukládám
25. 1. 2011 10:15
tohle dělávala naše bábinka...když pak ten AL-raneček votevřela...no to byla vůůnička takže rozhodně muším dáti boďana
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně
25. 1. 2011 09:06
mňam!
25. 1. 2011 02:45
Ruzenko, vyvedeny receptik..... +13
25. 1. 2011 01:45
dobrota+12
25. 1. 2011 00:44
Růži,moc dobré to je,děláváme také.Vyzkoušej medovou hořčici.Pak je to takové sladkokyselé.Pokud rádi nasládlé maso. Každopádně bodík a brzy zrealizuji.Na gril chuťovčička.
25. 1. 2011 00:09
Růžo, to nemá chybu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 1 hodinou
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 7 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 3 minutami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 23 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 53 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 1 hodinou
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 1 hodinou
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 1 hodinou
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: krakonosovo maso hovězí roštěná recept krakonoš recepty krakonošovo maso krakonošovy dobroty krakonošovo dobroty recept na krakonose krakonosovo kyselo krakonošova roštěná mail krakonosovo.cz loc:cz krakonošovo kuře krkovice krakonošova krkonosovo tajemstvi recepty tajemstvi krakonosovo koreni recept na krakonošovo kuře krakonošovo kuřecí maso krakonošova krkovice krakonoš recept krkovice s dijonskou horcici platky z krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, brambory, cibule, slanina anglická, okurky sterilované, pepř mletý, sůl, hořčice, olej, tymián
Krakonošovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYr6
24 názorů