Paštika z kuřecích jater
Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným jedlým dárkem při nějaké sváteční příležitosti.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 15 597 kJ / 3 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,79 g |
Tuky | 315,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 5,81 g |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 44,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 9. 2013 18:50
Eliska Bacharka: ani nevíš, jakou mám radost, máš pravdu, není lepšího hodnocení než to, že paštika chutná Díky
24. 9. 2013 18:47
Ahojky, dělala jsem paštiku na oslavu mých narozenin do práce, a jen se po ní zaprášilo!! V říjnu máme společnou akci z práce a opět se kolegové dožadují paštiky, takže nemůže být lepšího hodnocení. Všichni se vyptávali na recept a podivovali se, jak je to jednoduché!! Servírovala jsem s brusinkami. Vyložila hřbet anglickou,do paštiky dala podle komentářů níže ještě plátky mandlí a na závěr ještě madličkami posypala. Vy- ni-ka-jí-cí!!!
23. 9. 2013 15:53
Tery: moc děkuju za vyzkoušení a mám velkou radost, že se u vás paštika zabydlela. Moc hezky ji obměňuješ, díky i za inspiraci
23. 9. 2013 14:31
Ahoj maris,to je taková dobrota!!! Fakt povedený!! Po první paštičce se jen zaprášilo. Když jsem pak po čase dělala další,tak jsem do základu přidala ještě směs koření "divočina" ,více česneku a následně rozdělila na čtyři díly. Jeden nechala tak jak je,do druhého dala plátky mandliček,do třetího brusinky a do čtvrtého dílu barevné kuličky pepře. Ach jo,mám doma hrozný mlsouny,ale mám je tak ráda,že pro ně všechno..... . Díky moc za recept!!!! Ovšem díky tobě už jinou paštiku nikdo nechce a tak jsem "odsouzená" k vaření.... !!!! Měj se hezky Pa a mňam
6. 5. 2013 12:49
Míša*: Míšo děkuji, moc mě to těší. Krásně jsi to vylepšila
6. 5. 2013 12:45
Vynikající..dala jsem jen trošku více cibule, česneku a rozmarýn. Cibuli jsem dle rady nalezené níže smažila na nízkou teplotu do karamelova. Játra jsem ještě na pánvi zakápla panákem portského. A do pomixované směsi přišly nakonec plátečky mandlí. Podávala jsem s brusinkovým želé. Těch možností, co do paštičky přidat, jsou mraky, důležité je mít dobrý základní recept a to je jistě tento od maris, jiný už hledat nebudu
1. 4. 2013 17:42
Jednoduchá a VINIKAJÍCÍ!S brusinkami nemá chybu a zaprášilo se po ní
27. 3. 2013 18:00
opravdu vynikající a víme co jíme, zvláště v dnešní době
4. 10. 2012 19:21
mata3636: děkuju, mám radost, že u vás paštika chutná
Petro, Vám taky děkuju, mě momentálně nenapadá, co bych Vám doporučila, neznám Vaše chutě, ale tady je opravdu bohatá databáze receptů, určitě si něco vyberete Díky
Petro, Vám taky děkuju, mě momentálně nenapadá, co bych Vám doporučila, neznám Vaše chutě, ale tady je opravdu bohatá databáze receptů, určitě si něco vyberete Díky
4. 10. 2012 16:59
výborná paštika vyskúšala som už iné dva recepty a do tretice všetko dobré, táto je najlepšia. rýchle, lacné, dobré a človek vie, čo tam dal, nie ako konzervy z obchodu. už sa teším na raňajky - čerstvý chlieb, paradajka, paprika, mňam
3. 10. 2012 10:23
www.toprecepty,czVy jste potěšila mě tímto báječným receptem.Némáte víc tak chutných receptů??Třeba něco na studenou kuchyni?Když máme oslavy,tak vždy hledám,co dobrého připravit,potřebovala bych inspiraci.Hned o víkendu paštiku udělám,už ji dělal i děda.Petra
30. 9. 2012 08:30
Petro a Lucie - moc děkuju, potěšily jste mě
29. 9. 2012 22:50
Paštika je výtečná,dělám ji již po třetí a každý,kdo ochutnal,tak byl přímo nadšený a už jí dělá celá rodina! Formu vyložím slaninou a do rozmixované směsi přidávám oloupané na plátky nasekané mandle a celé brusinky.Je tak lahodná,že je do dvou dní slupnutá Právě jednu dělám a už se všichni moc moc těšíme!Děkuji za výborný recept
2. 9. 2012 20:01
Dobrý den.Chtěla bych Vám poděkovat za tento recept,paštika je naprosto jedinečná!!Dělám ji už po několikáté a ani jinou už zkoušet nebudu.Naprosto báječnáááá!!!
11. 8. 2012 19:44
Jantar: játra se nejdříve podusí a až když jsou měkká, tak se rozmixují
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: domácí paštika recepty nejlepší játrová domácí paštika z kurecich jater kuřecí játrová paštika jatrová paštika kluci v akci paštika recept drůbeží játrová paštika kuřecí játrová domácí paštika recepty recept na pastiku domácí játrová paštika z kuřecích jater recepty játrová paštika z drubežích jater nejlepší játrová domácí paštika kuřecí játrová paštika recept játrová paštika recept prostřeno paštika kluci v akci domácí paštika drubezi pastika drůbeží játrová paštika recept domácí drůbeží játrová paštika domácí paštika recept kuřecí játra paštika
Suroviny: játra kuřecí, smetana ke šlehání, máslo, cibule, česnek, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý, koření paštikové, olej olivový
Paštika z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jvv
205 názorů