Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z kuřecích jater

Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným jedlým dárkem při nějaké sváteční příležitosti.

Hodnocení receptu je 5,0 (112×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez chlazení

50 min (25 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez chlazení)

3. 6. 2008 11:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 597 kJ / 3 728 kcal
Bílkoviny176,79 g
Tuky315,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 5,81 g
Sodík 785 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy44,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

24. 9. 2013 18:50

Eliska Bacharka: ani nevíš, jakou mám radost,:-) máš pravdu, není lepšího hodnocení než to, že paštika chutná ;-) Díky:-K

Eliska Bacharka Eliska Bacharka

24. 9. 2013 18:47

Ahojky, dělala jsem paštiku na oslavu mých narozenin do práce, a jen se po ní zaprášilo!! :-):-):-) V říjnu máme společnou akci z práce a opět se kolegové dožadují paštiky, takže nemůže být lepšího hodnocení. Všichni se vyptávali na recept a podivovali se, jak je to jednoduché!! :-O Servírovala jsem s brusinkami. Vyložila hřbet anglickou,do paštiky dala podle komentářů níže ještě plátky mandlí a na závěr ještě madličkami posypala. Vy- ni-ka-jí-cí!!! :yes::yes::yes:

maris maris

23. 9. 2013 15:53

Tery: moc děkuju za vyzkoušení a mám velkou radost, že se u vás paštika zabydlela. Moc hezky ji obměňuješ, díky i za inspiraci;-):-):-K

Tery

23. 9. 2013 14:31

Ahoj maris,to je taková dobrota!!! :-p Fakt povedený!!:yes: Po první paštičce se jen zaprášilo. Když jsem pak po čase dělala další,tak jsem do základu přidala ještě směs koření "divočina" ,více česneku a následně rozdělila na čtyři díly. Jeden nechala tak jak je,do druhého dala plátky mandliček,do třetího brusinky a do čtvrtého dílu barevné kuličky pepře. Ach jo,mám doma hrozný mlsouny,ale mám je tak ráda,že pro ně všechno.....:-D . Díky moc za recept!!!! Ovšem díky tobě už jinou paštiku nikdo nechce a tak jsem "odsouzená" k vaření....:-D !!!! Měj se hezky Pa a mňam

maris maris

6. 5. 2013 12:49

Míša*: Míšo děkuji, moc mě to těší. Krásně jsi to vylepšila:-p:-):yes:

Míša*

6. 5. 2013 12:45

Vynikající..dala jsem jen trošku více cibule, česneku a rozmarýn. Cibuli jsem dle rady nalezené níže smažila na nízkou teplotu do karamelova. Játra jsem ještě na pánvi zakápla panákem portského. A do pomixované směsi přišly nakonec plátečky mandlí. Podávala jsem s brusinkovým želé. Těch možností, co do paštičky přidat, jsou mraky, důležité je mít dobrý základní recept a to je jistě tento od maris, jiný už hledat nebudu :yes:

Jitka

1. 4. 2013 17:42

Jednoduchá a VINIKAJÍCÍ!S brusinkami nemá chybu a zaprášilo se po ní:-p:-p:yes:

danami

27. 3. 2013 18:00

opravdu vynikající a víme co jíme, zvláště v dnešní době :-p:yes:

maris maris

4. 10. 2012 19:21

mata3636: děkuju, mám radost, že u vás paštika chutná;-):-)

Petro, Vám taky děkuju,:-) mě momentálně nenapadá, co bych Vám doporučila, neznám Vaše chutě, ale tady je opravdu bohatá databáze receptů, určitě si něco vyberete:-) Díky:-K

mata3636 mata3636

4. 10. 2012 16:59

výborná paštika:yes::yes::yes: vyskúšala som už iné dva recepty a do tretice všetko dobré, táto je najlepšia. rýchle, lacné, dobré a človek vie, čo tam dal, nie ako konzervy z obchodu. už sa teším na raňajky - čerstvý chlieb, paradajka, paprika, mňam:yes:

|Petra

3. 10. 2012 10:23

www.toprecepty,czVy jste potěšila mě tímto báječným receptem.Némáte víc tak chutných receptů??Třeba něco na studenou kuchyni?Když máme oslavy,tak vždy hledám,co dobrého připravit,potřebovala bych inspiraci.Hned o víkendu paštiku udělám,už ji dělal i děda.Petra

maris maris

30. 9. 2012 08:30

Petro a Lucie - moc děkuju, potěšily jste mě;-):-)

LucieŠ

29. 9. 2012 22:50

Paštika je výtečná,dělám ji již po třetí a každý,kdo ochutnal,tak byl přímo nadšený a už jí dělá celá rodina!:-p Formu vyložím slaninou a do rozmixované směsi přidávám oloupané na plátky nasekané mandle a celé brusinky.Je tak lahodná,že je do dvou dní slupnutá:-D Právě jednu dělám a už se všichni moc moc těšíme!Děkuji za výborný recept:-)

Petra

2. 9. 2012 20:01

Dobrý den.Chtěla bych Vám poděkovat za tento recept,paštika je naprosto jedinečná!!Dělám ji už po několikáté a ani jinou už zkoušet nebudu.Naprosto báječnáááá!!!:-)

maris maris

11. 8. 2012 19:44

Jantar: játra se nejdříve podusí a až když jsou měkká, tak se rozmixují:-)

1 6 7 8 9 10 14

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: domácí paštika recepty nejlepší játrová domácí paštika z kurecich jater kuřecí játrová paštika jatrová paštika kluci v akci paštika recept drůbeží játrová paštika kuřecí játrová domácí paštika recepty recept na pastiku domácí játrová paštika z kuřecích jater recepty játrová paštika z drubežích jater nejlepší játrová domácí paštika kuřecí játrová paštika recept játrová paštika recept prostřeno paštika kluci v akci domácí paštika drubezi pastika drůbeží játrová paštika recept domácí drůbeží játrová paštika domácí paštika recept kuřecí játra paštika

Suroviny: játra kuřecí, smetana ke šlehání, máslo, cibule, česnek, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý, koření paštikové, olej olivový

TopRecepty.cz

Paštika z kuřecích jater

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jvv