Hovězí s mysliveckou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,28 g |
Tuky | 7,67 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: časopis Pošli recept
Příloha: těstoviny, bramborový knedlík, v časopise byly domácí krokety.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 7. 2021 12:57
9. 12. 2013 15:48
9. 12. 2013 15:41
I kdyby se jednalo jen o způsob jak na TOP propasírovat jakýsi odkaz tak jste to pěkně napsala A protože není mým zvykem hodnotit pozitiva tak se ptám:
Když už tam cpete ten citron (sice jenom čtvrtku, ale u tak to bude vonět beztak jako cviboch!!!), tak proč ještě tu marmeládu? Nebude tam té citrusové chuti přespříliš?
A tuto, rádoby kuchařskou, mantru: "Poté tento kus/y,zprudka orestujeme po všech stranách, ABY SE MASO ZATÁHLO" raději ani nekomentuju...
Ale jinak dobrýýý...
9. 12. 2013 15:02
Vaše foto s tímto rádoby exkluzivním pokrmem zavání obědem z fakultní nemocnice Královské Vinohrady a Váš technologický postup
ve stylu rychle něco uvař je naprosto diletantský a zcestný.
Paprika do tohoto pokrmu vůbec nepatří,naopak domácí protlak a červené víno jste jaksi vynechala,stejně tak marmeládu.
Zkuste to trochu jinak,zeleninový základ mrkev,celer,petržel+ očištěnou 1/4 citronu,restujte na 1/2 másle a 1/2 oleje,jakmile začne mrkev pouštět karoten zarestujte s nejlépe domácím protlakem,přidejte maso,okořeňte solí a pewww.dkp.czpřem a vše po důkladném zarestování zalejte vývarem.Vývar si samozřejmě uděláte vedle,kam si dáte veškeré divoké koření,včetně jalovce a rozmarýnu.
U těchto bylinek opatrně,jsou dosti aromatické.Tímto vývarem doplňujeme odvařenou šťávu přes sítko,takže nám odpadla práce s vyndaváním kuliček koření.Citron vyjmeme za šťávy.Pokud je již maso poloměké vyjmeme jej,dolejeme šťávu kvalitním červeným vínem,přidáme marmeládu a zahustíme strouhaným perníkem.Vše rozmixujeme tyčovým mixérem,dochutíme,na omáčku můžeme dát orestovanou slaninu.Poté vrátíme udušené maso zpět do již zhotovené omáčky.Přikláněla bych se k tomu,aby se maso dělalo v jednom,maximálně dvou kusech,které bych před přípravou prošpikovala a potřela hořčicí,nasolila a napepřila.Poté tento kus/y,zprudka orestujeme po všech stranách,aby se maso zatáhlo.
Do tohoto výpeku přidáme zeleninový základ a postupujeme dle shora uvedeného postupu.
5. 7. 2009 14:26
14. 1. 2009 21:31
12. 1. 2009 15:06
12. 1. 2009 14:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 8 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 17 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 5 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 6 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 9 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 9 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 11 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso s omáčkou recepty na hovězi maso s omáčkou pošli recept omáčky recepty hovězí omáčka hovězí omáčky hovězí omáčka recept recepty hovězí maso s omáčkou hovězí maso po myslivecku domácí krokety omacka z hoveziho hovězí medailonky hovězí recepty hovězí maso s okurkovou omáčkou dobré hovězí maso s omáčkou recept hovězí maso myslivecká omáka hovězí na rozmarýnu omačky z hovězího hovezi maso s brusinkovou omackou
Suroviny: maso hovězí, cibule, mrkev, petržel, bobkový list, rozmarýn, jalovec, pepř, sůl, paprika sušená pálivá, nať petrželová, sůl, šťáva citronová, mouka
Hovězí s mysliveckou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KwJ
8 názorů