Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křenové želé

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

30. 1. 2011 16:53

Suroviny

Porce: dle chuti

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vozím to každoročně k pečenému pašíku. Vypadá to zvláštně, ale je to fakt dobré.

recept je z časopisu Apetit

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

30. 1. 2011 19:05

Hezký recept :-p:yes:

AniCiz

30. 1. 2011 18:24

:yes:uloženo

spagetka spagetka

30. 1. 2011 17:04

Mimosko, díky!:-K Ani nevíš , jaks mi "bodla" mám totiž naprosto zbytečné 3 pořádné křeny a hledala jsem zas nějaké jiné zavaření než jen samotný nebo s jablkem ;-):-p:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zavařit křen zavaření křenu jablečný mošt s křenem zavařený křen křenové želé zavaření jablečného moštu zavareny kren s jablky křen mošt s křenem křen recepty jak zavařit mošt křen zavaření zaváření křen zavaření moštu zavaření křene sterilace moštu zavařit křen jak zavařit křen s jablky recept na zavaření křenu jak zavařit křen recept

Suroviny: křen strouhaný, cukr želírovací, ocet jablečný, džus jablečný

TopRecepty.cz

Křenové želé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gkol