Candát s okurkovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,20 g |
Tuky | 4,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát s okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3k
Moje poznámka
Candát s okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3k
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 10 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 27 minutami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 1 hodinou
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 1 hodinou
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 1 hodinou
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 2 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 5 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 5 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 5 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 5 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 5 hodinami
Tématické fráze:
candát recepty,
candat,
okurková omáčka,
candát recept,
recept candát,
barramundi recept,
candát cena,
okoun barramundi,
recept na candáta,
recepty na candata,
recepty candát,
recepty ryby candát,
recepty z candáta,
candát-recepty,
candát obecný recept,
vánoční candát,
omáčka k candátovi,
recepty z ryb candát,
ryby recepty candát,
nejlepsi recept na candata
Suroviny:
candát,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová,
olej rostlinný,
mouka hladká,
mléko,
vývar zeleninový,
okurky sterilované,
koření nové koření,
bobkový list,
nať petrželová
Komentáře (6)