Candát s okurkovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,20 g |
Tuky | 4,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát s okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3k
Moje poznámka
Candát s okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3k
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 50 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 55 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
candát recepty,
candat,
okurková omáčka,
candát recept,
recept candát,
barramundi recept,
candát cena,
okoun barramundi,
recept na candáta,
recepty na candata,
recepty candát,
recepty ryby candát,
recepty z candáta,
candát-recepty,
candát obecný recept,
vánoční candát,
omáčka k candátovi,
recepty z ryb candát,
ryby recepty candát,
nejlepsi recept na candata
Suroviny:
candát,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová,
olej rostlinný,
mouka hladká,
mléko,
vývar zeleninový,
okurky sterilované,
koření nové koření,
bobkový list,
nať petrželová
Komentáře (5)