Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 920 kJ / 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,58 g |
Tuky | 15,85 g |
Vláknina | 94,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 99,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnový talíř
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9L1
Moje poznámka
Cizrnový talíř
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9L1
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 1 hodinou
Domácí libečková sůl
Přidáno před 4 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 8 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 5 minutami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 19 minutami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 1 hodinou
Rajská omáčka
Maroun416 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 1 hodinou
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 4 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 8 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 8 hodinami
Tématické fráze:
cizrna recepty,
recepty z cizrny,
cizrnový guláš,
cizrna v tlakáči,
cizrna s bramborem,
lušteniny faul fava,
luštěniny,
cizrnová kaše s brambory,
kaše z brambor a cizrny,
vareni cizrny v tlakaci,
fava z cizrny,
cizrna s brambory,
fava - kaše,
kaše z cizrny s volským okem,
kaše z cizrny s volským okem,
cizrna s brambory a vlašskými ořechy,
cizrnový kase,
recept fava z cizrny,
cizrnový guláš s rýží,
cizrna kaše
Suroviny:
cizrna,
cibule,
česnek,
brambory,
ořechy vlašské,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
masox,
olej,
podravka,
sůl,
pepř
Komentáře (3)