Steak jak z moc drahé restaurace
Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují ve špičkových restauracích. Kvalitní maso a náležitý postup přípravy vám zajistí stejný chuťový zážitek.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 14 368 kJ / 3 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,17 g |
Tuky | 135,43 g |
Vláknina | 83,54 g |
Cholesterol | 711 mg |
Sodík | 643 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 250,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Black Angus svieckova je jedna z tych najdrahsich ale tato draha zakladna surovina vam garantuje uspech ako v drahej restauracii.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2015 21:39
19. 3. 2012 16:27
Prominte, ale delat opravdovy biftek z rostence to neni to prave orechove.
25. 2. 2011 21:19
Mela jsem svuj postup na steaky a dneska me napadlo udelat po tvem zpusobu a zkusit v cem je rozdil muj a tvuj a reknu jedno,ode dneska delam tvuj postup.
Steak se kraji jako kdyz zanoris nuz do masla,je krasne mekky,stavnaty,ten muj byl Medium well jak milujeme.
Proste ode dneska delam tvuj postup.
Manzel cumel a pochvaloval si velmi.
JInak delam ejdnoduche steaky,drcenmy pepr,spetka soli, a u smazeni ol.olej a slunecnicovy olej,ma to lepsi chut.
Posilam bodika
24. 2. 2011 17:54
24. 2. 2011 16:00
24. 2. 2011 13:31
PS;
Neodporucujem robit doma,(ked tak chodte najprv na radu k profikovi) velmi lahko sa to zacne dusit pri nespravnej teplote a ostane tvrde a vas porazi a skoda draheho masa,
fantom ty nie
24. 2. 2011 12:51
24. 2. 2011 11:48
24. 2. 2011 11:37
24. 2. 2011 11:13
24. 2. 2011 11:05
24. 2. 2011 10:26
24. 2. 2011 10:21
24. 2. 2011 09:42
Snad v Olomouci tohle úžasné masíčko seženu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Právě bylo uvařeno:
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 18 minutami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 22 minutami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 11 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 14 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 14 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 14 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 14 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 14 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Který chřest se musí oloupat a jak jednoduše na to, vám prozradí naše názorné video
Jak dlouho se vaří batáty. V kuchyni je připravujeme podobně jako brambory, můžeme je vařit, péct a zapékat
Od animáku až po horor: 15 nejlepších filmů o jídle, které byste jako správní gurmáni rozhodně měli vidět!
Další recepty
Tématické fráze: polreichová restaurace v praze steak recept jak udelat steak medium angus steak recept steak medium steak doma angus recepty angus recept medium steak buccatini steak z anguse jak udělat doma steak jak připravit steak doma recept steak angus restaurace rozmarín recept na steak recept angus vepřový steak na rychlo polreichova česnečka polreichová krkovička
Suroviny: svíčková hovězí, brambory sladké, chřest, česnek, rozmarýn čerstvý, rajče cherry, víno červené, máslo, mléko, pažitka, cibule červená, pepř, sůl mořská
Steak jak z moc drahé restaurace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3j2x
14 názorů