Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 768 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,48 g |
| Tuky | 0,57 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak na víně s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRqX
Moje poznámka
Steak na víně s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRqX
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 15 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 4 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 5 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 9 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 10 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 10 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 11 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 11 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 12 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí steak recept,
steak recept,
recept hovězí steak,
recepty hovězí steak,
hovezi steik,
steik,
hovězí steak příprava,
hovězí steak recepty,
kuřecí steik,
hovězí steak,
steik z lososa,
priprava hoveziho steaku,
kuřecí steak na víně,
hovězí maso na víně,
recept steak,
hovězí maso na steak,
hovězí steak na másle,
recept na hovězí steak,
steak z hovězího,
recept na steak
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
mouka hladká,
vývar hovězí,
sůl,
libeček,
olej olivový,
víno bílé
Komentáře (5)