Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 669 kJ / 2 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 396,93 g |
Tuky | 23,85 g |
Vláknina | 23,75 g |
Cholesterol | 805 mg |
Sodík | 956 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč z Jeseníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEL6
Moje poznámka
Boršč z Jeseníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEL6
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 22 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
boršč s červenou řepou,
zeleninovy boršč s červenou řepou,
boršč s červenou řepou bez masa,
boršč ze sterilované řepy,
pravý boršč s červenou řepou,
boršč s klobásou,
boršč s červenou řepou a masem,
boršč s červenou řepou s uzeným,
boršč,
boršč s červenou řepou recept,
boršč hovězí konzerva,
boršč s červenou řepou a klobásou,
boršč z uzeného masa,
boršč s uzeným masem,
boršč ze sterilované červené řepy,
boršč s červenou řepou s klobasou,
boršč s červenou řepou a mletého masa,
boršč s červenou řepou s mletym masem,
recept na boršč bez masa,
zeleninový borš
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
klobása,
prsa krůtí,
zelenina kořenová,
zelí,
řepa červená,
šťáva z červené řepy,
rajče loupané,
fazole červené sterilované,
sádlo,
paprika sušená sladká,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř,
ocet,
smetana
Komentáře (6)
Ale musím sebekriticky přiznat, že si ho fakt všichni pochvalovali, i ti co v životě červenou řepu nejedli.