Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 669 kJ / 2 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 396,93 g |
Tuky | 23,85 g |
Vláknina | 23,75 g |
Cholesterol | 805 mg |
Sodík | 956 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč z Jeseníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEL6
Moje poznámka
Boršč z Jeseníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEL6
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 8 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
boršč s červenou řepou,
zeleninovy boršč s červenou řepou,
boršč s červenou řepou bez masa,
boršč ze sterilované řepy,
pravý boršč s červenou řepou,
boršč s klobásou,
boršč s červenou řepou a masem,
boršč s červenou řepou s uzeným,
boršč,
boršč s červenou řepou recept,
boršč hovězí konzerva,
boršč s červenou řepou a klobásou,
boršč z uzeného masa,
boršč s uzeným masem,
boršč ze sterilované červené řepy,
boršč s červenou řepou s klobasou,
boršč s červenou řepou a mletého masa,
boršč s červenou řepou s mletym masem,
recept na boršč bez masa,
zeleninový borš
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
klobása,
prsa krůtí,
zelenina kořenová,
zelí,
řepa červená,
šťáva z červené řepy,
rajče loupané,
fazole červené sterilované,
sádlo,
paprika sušená sladká,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř,
ocet,
smetana
Komentáře (5)
Ale musím sebekriticky přiznat, že si ho fakt všichni pochvalovali, i ti co v životě červenou řepu nejedli.