Suroviny
Porce: 4 porce velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 883 kJ / 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,13 g |
Tuky | 10,20 g |
Vláknina | 4,89 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 963 mg |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 23,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na pórku a paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AQkO
Moje poznámka
Krůtí na pórku a paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AQkO
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
krůtí kostky na pórku,
krutí maso na porku,
krůtí na porku,
krůtí plátek na porku,
krůtí medailonky na pórku,
kruti prsa v tlakovem hrnci,
recepty pórek,
příprava porku,
pórek recepty,
krůtí prsa na paprice,
krůtí maso v tlakovém hrnci,
krůtí maso recepty,
porek, paprika, smetana,
krůtí prsa recepty,
porek,
krůtí maso recept,
radek vosátka,
krůti prsa s hlívou,
porek na smetaně,
krůtí maso porek paprika
Suroviny:
prsa krůtí,
cibulka jarní,
pórek,
paprika čerstvá červená,
bujón,
bylinky,
olej olivový,
sůl,
pepř,
smetana 12%
Komentáře (10)