Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Dostali jste chuť na halušky se zelím a slaninou, ale nechce se vám věnovat čas a energii jejich přípravě? Pokud máte doma gnocchi, zkuste je připravit po česku. Právě tato úprava vám halušky připomene.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 802 kJ / 3 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,09 g |
| Tuky | 172,59 g |
| Vláknina | 26,03 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 11,21 g |
| Sůl | 28,00 g |
| Sacharidy | 368,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou cibuli a slaninu nakrájíme na menší kostky a opečeme na másle dozlatova.
Krok 2: Přidáme zelí – pokud je moc kyselé, tak ho nejprve propláchneme. Přisypeme kmín a cukr, zalijeme malým množstvím vývaru a podusíme doměkka. Nakonec podle chuti dosolíme.
Krok 3: Mezitím uvaříme gnocchi podle návodu.
Krok 4: Uvařené gnocchi promícháme s hotovou směsí a podáváme.
Zveřejněno 14. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mJn
Moje poznámka
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mJn
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 31 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi,
gnocchi se zelím a uzeným,
gnocchi se slaninou,
gnochi se zelím,
gnocchi recept,
gnocchi s uzenym a zelim,
gnocchi recepty,
noky se zelím,
halušky se zelím a anglicko slaninou,
bramborové noky se zelím,
špecle se zelím a slaninou,
noky se zelím a uzeným,
gnochi se zelim a slaninou,
gnochi se zelím a uzeným,
gnocchi jako halušky,
noky s uzeným a zelím,
noky se zelím a slaninou,
gnochi s uzeným a zelím,
gnocchi s uzeným a se zelím,
recept gnocchi
Suroviny:
gnocchi,
zelí kysané,
slanina anglická,
cibule,
máslo,
cukr,
kmín mletý,
vývar masový,
sůl
Komentáře (67)
Nahoru ještě posypu zelenou cibulkou.
Díky za ispiraci
jaký vývar se tam dává?
Děkujiwww.toprecepty.cz
Eliza:
http://www.apetitonline.cz/recepty/413-prave-itals...