Rajčatová kuřecí stehna s bylinkami - parní hrnec
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 767 kJ / 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,35 g |
Tuky | 7,23 g |
Vláknina | 13,16 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Teď v letních dnech si ráda dělám jídla, u kterých nemusím trávit moc času a po kterých mi nebude moc těžko. Proto jsem zkusila tuto variantu.
Rajčatový protlak se dávat nemusí, ale jídlo má od něj nejen pěknou barvu,ale i dobrou chuť. Místo něj, se může do hotové šťávy přidat pát kapek citronové šťávy.
Stehna si lze vykostit- zkrátí se tím doba paření, nebo je naříznout v kloubu, aby se lépe přohřívala. Lze použít i maso bez kůže.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2014 23:20
27. 6. 2011 14:00
27. 6. 2011 13:21
27. 6. 2011 11:46
27. 6. 2011 11:35
27. 6. 2011 11:05
27. 6. 2011 10:59
Děkuju vám.
27. 6. 2011 09:31
27. 6. 2011 09:23
27. 6. 2011 09:19
Teď si všímám oregana, jo, to taky půjde
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 9 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 6 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oblíbené rajské omáčky. Jak udělat tu nejlepší rajskou jako od maminky
Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí stehna v parním hrnci kure v parnim hrnci parní hrnec recepty kuřecí stehna s rajčaty kuřecí čtvrtky z rýží a lilek kuřecí stehna na rajčatech kuřecí čtvrtky v parním hrnci kuřecí spodní stehna recept spodní kuřecí stehna pestre obědy recepty kuřecí stehna recepty nádoba na rýží do parního hrnce kuřecí stehna s protlakem parní hrnec kuřecí stehna kuřecí stehna recept kuřecí stehna z jednoho hrnce obed z parniho hrnce kuře z parního hrnce kuřecí stehna s bylinkami recepty z kuřecích stehen
Suroviny: stehno kuřecí, sůl, koření oregáno čerstvé, koření provensálské, rajče cherry, česnek, mouka hladká, máslo, protlak rajčatový, rýže, sůl, koření hřebíček
Rajčatová kuřecí stehna s bylinkami - parní hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6YK9
10 názorů