Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkovy smažené holubinky s novýma brambůrkama

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 7. 2011 08:42

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 268 kJ / 781 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky1,00 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy162,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bartolotti

4. 12. 2017 16:29

Holubinky jsou výborné jako smaženice. Jsou mírně kořeněné.
Už jsem přidělila bod.
Houby jsme doma jedli pořád. Maminka vždycky říkala, že už jí lezou "krkem".
Byly polévky, omáčky, smaženice, řízky nebo jen posolené a opékané přímo na plotně nebo panvičce.

Pája

29. 7. 2011 12:03

Kadlik: Při vašich kulinářských dovednostech by partnerka byla sama proti sobě, kdyby jídlo odmítla..Do srmti smrťoucí by si to mohla vyčítat.:-D Já bych rozhodně ani neváhala a spucla to. Jsem důvěřivá a mám ráda jídlo...:-))

Kadlik Kadlik

1. 7. 2011 20:38

Jana Remkova:
Jo, tomu já říkám největší projev lásky a důvěry. Když naservíruju partnerce houbové jídlo, popřeju jí - dobrou chuť, lásko... a na její otázku - ty nebudeš???? Řeknu - ne, děkuju, nějak se necítím dobře. Byla to zkouška, a dotyčná dáma obstála, když mi za chvilku dala vylízaný talíř se slovy - dobrota.;-)... V tom okamžiku jsem věděl, že mi někdo věří, a o jeho víru se můžu opřít i já...:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 7. 2011 17:28

spagetka: joo, holka, to se mne neptej!!:-D bylo mi řečeno, že jsou jedlé a hotovo!:-D

BILKOVAI BILKOVAI

1. 7. 2011 16:39

Holubinky nemají chybu:yes: Já je mám v jídle radši než praváky nebo kozáky. Nevím, z čeho máte strach? Jsou opravdu dobře rozeznatelné. A holubinka zelená nebo fialová je :yes::yes::yes: Jo a růžovkám říkáme u nás taky "masák" a ten přírodně jako čína je :-p:-*:-*

spagetka spagetka

1. 7. 2011 15:59

Jana Remkova: otázka, čemu říkáš růžové holubinky a čemu růžovky ;-):-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 7. 2011 15:57

Já bych určitě nasbírala muchomůrky zelené, při mém štěstí, ale u baráku nám rostly přímo u výměníku takové růžové holubinky. Vždycky, jak jsem si nevěděla rady, tak kamarádka, co se k nám přestěhovala z Krupky a dělala před tím v lese, takže houby znala mi říkala: Pojď jdem si nasbírat oběd:-D. A fakt jsme každá měla dost doma pro všechny;-) A jestli jsou tyhle aspoň trochu tak dobré, jako byly ty růžovky, tak musím dát plus.;-):yes:

suslajda suslajda

1. 7. 2011 13:39

:-K:yes::yes:

pipre pipre

1. 7. 2011 12:50

Jejda, já jen tiše závidím. Holubinky miluji, ale od smrti otce, je nesbírám. Netroufám si, věřila jsem jen jemu.:yes::yes:+11

Kadlik Kadlik

1. 7. 2011 12:03

tak jsem ještě k tomu podobnému receptu přihodil svoji fotečku - řízečky z hřibů hnědých... Konečně u nás popršelo, tak možná něco poroste. Jinak - opakuju - ti "houbaři", kteří říkají, že sbírají jenom pravé hřiby, neb to ostatní je pod jejich důstojnost, ohnout se pro prašinku, a podobně, ti nejsou houbaři!!! A o moc přichází!!!;-)

Klariska Klariska

1. 7. 2011 11:20

Špaget, ufff, to bylo o fous :-)).

spagetka spagetka

1. 7. 2011 11:17

Klariska: teda teď jsi urazila všechny holubinkáře :-!:-!, máš jediný štěstí, žes to dala do úvozovek :-D:-D:-D

Klariska Klariska

1. 7. 2011 11:12

Jedla jsem u švagrové kyselou mléčkou polévku s holubinkami a byla vážně úžasná. Obdivuju každého, kdo se nebojí tyhle "prašivky" sbírat, já je neznám tak raději neriskuju :yes::-K.

Dooga Dooga

1. 7. 2011 10:54

Kadlík opět nezklamal.:yes: Jak v receptu, tak povídání.:-D
Buhužel holubinky neznám.;-( Jedl jsem je jen jednou a nic lepšího z hub od té doby ne.

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 7. 2011 10:23

Kadlik::-D:-D:-DKadlíku taky bych si vyděsila:-D:-D:-D:yes:jééé tak mi je líto,že tyto houby neznám a že mi je nenaučil nikdo sbírat přímo v lese,kolikrát to tak láká,ale já to neznám a tak nic takového nesbírám.Ale závidím,myslím,že to musí být houbařská delikatesa:-p:-p:yes::yes:+1
To jsem si zase hezky početla,jo to je Kadlik:-D:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: holubinka fialova holubinky houba holuběnka jedlé holubinky rizky z holubinek holubinky recepty holubinky na taliri holubinky foto holubinka ruzovka holubinka ruzova jak dlouho smažit hřiby pokrmy z holubinek ciruvka zelanka recepty holubinky recept holubinka zelena recepty z holubinek fialová holubinka holubinka fialová recepty holubinka čirůvka zelánka recept

Suroviny: holubinka, sůl, česnek, mouka hladká, vejce, strouhanka, brambory, vývar masový, sádlo, sůl, pepř, kmín celý, cibule

TopRecepty.cz

Kadlíkovy smažené holubinky s novýma brambůrkama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WWBW