Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova jehněčí kýta

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

22. 12. 2016 10:12

Suroviny

Porce: cca 4

Nutriční hodnoty

Energie13 577 kJ / 3 245 kcal
Bílkoviny507,50 g
Tuky135,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,95 g
Sodík 1,85 g
Sůl4,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

15. 9. 2020 17:29

Hledala jsem jiný Kadlíkův recept a uvědomila jsem si, že už sem 4 roky nic nepřidal...škoda...veliká....;-( on a někteří další jsou úžasným osvěžením TOPek....

tejaja tejaja

22. 12. 2016 16:33

:yes: Jahňacinu milujem. :yes: S tou hmotnosťou súhlasím s casinom, už niekoľko rokov kupujeme celé jahňa, ale stehno bez kosti ešte v takej nebolo.:-);-) Ale to je jedno, podstatný je recept.;-)

casino casino

22. 12. 2016 15:58

Kadlik:
Díky, to beru:-K
...a s tím špikováním se mi fakt ulevilo :yes::-)

Kadlik Kadlik

22. 12. 2016 15:37

casino: :-D jako správný hamoun jsem vzal největší nabízený kus, proto ta váha. Ano, asi to nebylo mléčné jehňátko, ale spíš pořádný výrostek. A taky přiznám, že to špikování mě napadlo až v okamžiku, kdy jsem tu kýtu hodil na sádlo. Takže jsem vlastně jednal velice kontraproduktivně. Nejdřív orestoval, aby se maso zatáhlo, a pak do něj píchal.;-) Rozmýšlel jsem se, ale nakonec to udělal, kvůli mozaice. Byl to můj první pokus s jehněčím, příště budu chytřejší!

casino casino

22. 12. 2016 15:29

"jehněčí kýta bez kosti/cca 2,5 kila/"
No, tu hmotnost bych tam raději nepsal:-) Pokud bylo maso bez kosti, tak už to asi nebylo žádné ovčí miminko, že;-)
Ještě jsem nešpikoval předem restované maso:-O Proč se tak činí?:-)

nanny

22. 12. 2016 15:28

<3Vypada to tak pekne ,ze bych neodolala:-K:yes:

Kucina

22. 12. 2016 14:33

U nás v rodině jehněčí nemusíme ,ale receptík se hodí na jakekoliv masíko.Bodík je poslán.:yes:

hospodyne

22. 12. 2016 14:23

Úžasné. A dnes jsem koupila jehněčí kýtu....<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněči kyta jehněčí kýta recept jehněčí kýta recepty ovčí kýta naloženi jehněči kyty jak nalozit jehneci kytu jak připravit jehněčí kýtu recept na jehněčí kýtu ovčí kýta recept jehněčí kýta naložení ovčí kýta recepty recept na ovčí kýta recept jehnečí připrava jak nalozit ovci kytu příprava jehněčí kýty kýta z ovce uzene jehneci recept ovčí kýta jehneci nalozeni kořenová zelenina jehněčí kýta s kostí

Suroviny: kýta jehněčí, slanina uzená, česnek, cibule, mrkev, petržel, celer, sádlo, máslo, olej, mouka hladká, sůl, pepř, koření nové koření, rozmarýn

TopRecepty.cz

Kadlíkova jehněčí kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w6Eg