Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkk4
Moje poznámka
Květák s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkk4
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 2 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 5 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 5 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 14 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 14 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 16 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
recepty z kvetaku,
sladký květák,
květák,
kakao recept,
recept z květáku,
kvetak recept,
kvetak s kakaom,
recepty s květákem,
květák korpus,
kvetak jak ho nezname,
kvetak po slovensku,
karfiol recept,
kakao kvĕták recept,
neobvyklý květák,
recept na dobrá večera,
recept kakao,
recepty květák
Suroviny:
květák,
sůl,
máslo,
kakao,
cukr moučkový
Komentáře (32)
Z části květu byla polévka
Hl. jídlo byl karfiol s opečenou strouhankou a máslem
A dezert byl podle bodu 2 postupu - strašná dobrota
A konkrétne tento recept na karfiol je veľmi starý.
Inak, povznášam sa nad reakcie ľudí, ktorí bez vyskúšania hania. Pravdaže nie každému všetko chutí, ale odsudzovať niečo len preto, lebo ja to nepoznám alebo sa mi to nezdá, je podľa mňa trápne. Ja sa tiež nevyjadrujem pohŕdavo nad jedlami, ktoré nie sú podľa môjho gusta, pretožie viem, že niekomu to chutí. Ale to je už o inom.
Těžko je býti doma prorokem
Dovolil jsem si, už před lety, šířit slávu vašeho rcp.
A jak jsem dopad?
No, podobně jako vy zde!
Někteří z nás zkrátka nejsou schopni povznésti se nad neobvyklou, jim nepředstavitelnou kombinaci ingrediencí...
Holt, asi to naše národy podědily po "Frantovi Procházkovi", který si prý na jídlo moc nepotrpěl...
Škoda
http://www.labuznik.cz/recept/kvetak-s-kakaem-pra-...