Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso+brambory v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7mP
Moje poznámka
Maso+brambory v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7mP
Nejnovější recepty
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 4 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno 26. 9. 2025 21:18:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešná dršťková z hlívy
rybicky21 před 35 minutami
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 2 hodinami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 2 hodinami
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 2 hodinami
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 2 hodinami
Langoše z jogurtu
Haninkakan před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
joji.pisecky před 3 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Mikala před 5 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Alamatej před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
rici.cochtan před 5 hodinami
Tématické fráze:
maso s brambory v alobalu,
maso v alobalu,
vepřové maso s brambory v alobalu,
maso a brambory v alobalu,
kuřecí maso s bramborem v alobalu,
kuřecí maso s brambory v alobalu,
pecene maso v alobalu s bramborami,
vepřové maso s bramborem v alobalu,
maso, v alobalu,
maso v alobalu s brambory,
maso s bramborem v alobalu,
kuřecí maso v alobalu,
maso s bramborami v alobalu,
maso pecene v alobalu,
pečené maso s brambory v alobalu,
brambory v alobalu,
brambory s masem v alobalu,
recepty do 30 kc,
pečene maso v alobalu s bramborem,
vepřové maso v alobalu s brambory
Suroviny:
brambory,
sůl,
majoránka,
maso vepřové,
sýr niva,
Komentáře (8)
Jen si nejsem jistá tou kombinací majoránky a plísňového sýra, ale hlavně doba pečení a teploty u majoránky. Mně to na majoránku přijde, že musí pak být hořká