Suroviny
Porce: 1 Porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 599 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,33 g |
Tuky | 0,99 g |
Vláknina | 9,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Risotto chorizo (pikantní chuti)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WPk
Moje poznámka
Risotto chorizo (pikantní chuti)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WPk
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 1 hodinou
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 12 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 42 minutami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 59 minutami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 1 hodinou
Květákové karbanátky
Valis před 1 hodinou
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 2 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 2 hodinami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 2 hodinami
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 2 hodinami
Tématické fráze:
chorizo,
chorizo recept,
rizoto s chorizem,
chorizo omáčka,
recept na chorizo,
choriz,
chorizo recepty,
chorizo rizoto,
rizoto s chorizo,
čorízo,
co je chorizo,
omáčka chorizo,
co je to chorizo,
chorizo s rýží,
recept chorizo,
albert rizoto chorizo,
rizoto chorizo,
kuřecí rizzoto,
omáčka z choriza,
chorizo na grilování
Suroviny:
klobása,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
cibule,
protlak rajčatový,
omáčka chilli,
rýže,
sůl,
pepř,
olej,
paprika sušená sladká,
omáčka sojová
Komentáře (13)
erudovaný znamená znalý nebo vzdělaný .. okolo toho pojmu no.
Rizzoto je zajímavé a jistě moc dobré, máme ho rádi s čímkoliv, ale takto připravené ho neznám-dobrá inspirace k vyzkoušení
Děkuji moc
s porku nakrajiš na kolečka a pak opatrně vytlačíš do těch 'úlu'
Recept je hezký a já Ti posílám první bodíček
Takový nesmělý dotaz