Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 768 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,24 g |
| Tuky | 0,40 g |
| Vláknina | 10,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka co dala zahrada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N736
Moje poznámka
Polévka co dala zahrada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N736
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 8 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 9 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 9 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 10 hodinami
Tématické fráze:
koření argentina polévka recept,
zelené kořeni a voní jako magi,
kořeni do polévky ze zahrady,
dáva se řapíkatý celer do polévky?,
zelené magi,
co je řapíkatý celer,
ružičkova kapusta polévka,
zelené maggi,
co do polévky
Suroviny:
vývar masový,
mrkev,
celer,
petržel,
celer řapíkatý,
libeček,
kapusta růžičková,
šalvěj,
rozmarýn,
libeček,
brambory,
sůl,
koření argentina,
majoránka čerstvá,
cibule,
česnek,
jíška světlá instantní
Komentáře (16)
já myslela,že to samo...
nooo,to ti tedy závidím
vseumel: