Hovězí na divoko v římském hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 902 kJ / 2 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,81 g |
Tuky | 99,77 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 50,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2011 17:09
Anna Kocikova:děkuji
vseumel:děkuji
vseumel:děkuji
10. 9. 2011 19:34
Krásné a určitě moc chutné jídlo+12
10. 9. 2011 09:56
hezké
9. 9. 2011 19:53
všem vám děkuji
9. 9. 2011 19:53
srettka:to jsi mohla ještě zbylo
9. 9. 2011 18:58
Hanička, nádherný voňavý recept!
9. 9. 2011 18:16
no kurňa susi sem si měla všimnot dřív, vzala bych to přes kopec a rovnou přímo pro vzoreček...s pěti knedlema
9. 9. 2011 17:00
Já římský hrnec mám,ale koupila jsem si moc velký a tak když se má namočit,tak bych musela ve vaně a manipulace ani v troubě není zrovna dobrá!!!Ale receptík je super+1
9. 9. 2011 16:53
Recept nemá chybu,musí to být moc dobré,ale nemám římský hrnec nemohu vyzkoušet ,ale bodík dávám...
9. 9. 2011 16:37
Já taky nemám římský hrnec, tohle oppravdu voní až sem.
9. 9. 2011 15:50
rebeka::-děkuji
9. 9. 2011 15:43
fíha římský hrnec nemaje,nevadí..i pomalý by to snad zvládl..o barvičku se pak postará trouba
parádní receptík
parádní receptík
9. 9. 2011 15:13
Eliza:děkuji
9. 9. 2011 15:11
Nádhera, fakt...voní to přes monitor
9. 9. 2011 14:54
1974andrea:děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 41 minutami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 1 hodinou
Ananasové kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 2 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 4 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso v římském hrnci hovězí v římském hrnci hovězí na divoko římský hrnec recepty římský hrnec hovězí hovězí na divoko recept hovězi pečeně v římském hrnci hovězí maso římský hrnec hovězí maso na divoko římský hrnec hovězí zadní v římskem hrnci římský hrnec -recepty recepty hovězí maso na divoko pečení hovězího masa v římském hrnci mail fiha.com.pl loc:cz recepty pro rimsky hrnec hovězí v římském hrnci hovězí kostky na divoko online recepty divocina v rimskem hrnci hovězí na divoko s bramborovým knedlíkem
Suroviny: hovězí zadní, cibule, česnek, sůl, koření na divočinu, sádlo, rozmarýn, šalvěj, tymián, saturejka, jalovec, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, rajče, špek, víno červené, vývar
Hovězí na divoko v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqRr
16 názorů