Suroviny
Porce: 8 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 109 kJ / 3 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,47 g |
| Tuky | 142,37 g |
| Vláknina | 21,10 g |
| Cholesterol | 345 mg |
| Sodík | 6,62 g |
| Sůl | 16,54 g |
| Sacharidy | 365,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bačovy šátečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9Gr
Moje poznámka
Bačovy šátečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9Gr
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 4 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 1 hodinou
Matcha kuličky
veronika_straka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí langoše
Tunislav před 2 hodinami
Ořechové úly
Panova před 3 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 3 hodinami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 3 hodinami
Žloutkové dortíčky
Panova před 3 hodinami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 3 hodinami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 3 hodinami
Tématické fráze:
bačovy taštičky,
šátečky,
bačovi taštičky,
satecky s brynzou,
vařené šátečky,
bačovy taštičky recept,
šátečky recept,
plnené šátečky vařené,
šátečky s mákem,
satecky s bryndzou,
plněné šátečky vařené ve vodě,
domácí šatečky,
šátečky z domácí pekárny,
bacovo tasticky,
bacovo tasticky z brambor,
brynzové šátečky,
šátečky vařené ve vodě,
tvarohové šátečky vařené,
vdolky plněné zelím,
recept bačovi taštičky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
mouka hrubá,
mouka hladká,
brambory,
olej,
cibule,
slanina anglická,
brynza,
vejce,
sůl
Komentáře (63)
cathleen:dnes jsem donesla vzorek do práce a velmi chutnalo,mám tě pochválit
No a ten bača mi zase připadá, jako kdyby měl na uších činely.
Čau, jdu k očnímu
A potři je rozšlehaným vejcem, budou se krásně lesknout + posyp makem nebo semínkem.
Na babinci bude chtít spíš každý jen zobnout, ochutnat
Všechny je máte "jak na výstavku"
se sublimací vydatně pomáhal syn
no,já si teda šátečky představuju jinak...např.ty tvoje,ano, to jsou šátečky
rebeka: rebi, jsem ráda, že chutnají, patvary to teda v žádném případě nejsou
tvůj recept opět nezklamal...s těstem se fantasticky pracuje, nemusela jsem nic podsypávat, je krásně pružné, chuť úžasná, je to voňavé a dobrééé
akorát ty moje patvary
kdybys chtěla moje fota smazat,tak klidně,aby to třeba neodradilo další pekařky
zaokrouhluju na krásných 30 bodíků
a děkuji
za chvíli jdu na to
jsem zvědavá,jestli to nezmastím
pak podám raport
Simona Kucerova:
Jinak se už těším, jak vyzkouším
- nemáte-li sladěnku, dejte lžičku medu....
- těsto je krásně tvárné a lepivé - pouze samo k sobě, na prsty nelepí
- máte-li víc brynzy, klidně jí dejte do náplně víc
- těsto můžete samozřejmě udělat i bez pekárny (zvlášť v míse omládek, pak přidat zbytek surovin a růčo vymísit)
A ještě musím dodat, že mě mrzí
Doporučila jsem jim návštěvu očního lékaře
Majkaa: kopr mě napadl taky, ale na zahrádce už není a supermarket je daleko.