Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosové palačinky s jablečnou náplní

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 10 min

45 min (35 min příprava + 10 min tepelná úprava)

9. 10. 2011 21:11

Suroviny pro 5 kusů

5 kusů

Nutriční hodnoty

Energie5 323 kJ / 1 272 kcal
Bílkoviny48,16 g
Tuky38,16 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 539 mg
Sodík 760 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy175,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaja

12. 10. 2011 11:41

Po pečlivém přečtení komentářů ráda také přidám: Mně osobně také lákají recepty s krásnými fotkami - především, jako Elizu. A přiznám se, že jsem možná trochu nespravedlivá, ale recepty bez fotky mě zaujmou málokdy. Já ten pokrm totiž potřebuji vidět. :-)

Pajaja

12. 10. 2011 11:38

Krása nádherná! Ukládám a určitě vyzkouším palačinky zase jinak. Ty moje zmlsaný tlamičky doma jistě takové ocení. Jablkové sladkosti mohou, takže :yes::-p+

eva hubova eva hubova

11. 10. 2011 12:08

Není co dodat:-p:-p:yes:+29

spagetka spagetka

11. 10. 2011 10:28

Ajeaje: Na tvůj komentář, že: "hodně výborných receptů,ale nemají jen aranžmá profíků" navrhuji, zaregistruj se a můžeš bodovat, co se líbí tobě;-). Souhlasím s tím, že fotka přitáhne oči i na recept. Já nevím tedy o nikom tu, že by byl profík fotograf jídel, ale každý se snaží o ukázku, jak to jídlo vypadá, to že se vysloví chvála - proč ne, tobě by se taky líbila chvála ne? Zaregistruj se, hodnoť, hoď sem svůj recept s fotkou....;-):yes:
Merylásku, promiň, musím tě pochválit, už jsi známá....;-);-):-D:-p:yes::yes: Recept znám, dělám, ale takhlke krásně jsem ho nenaservírovala, jo, učit se učit se...atd :-D:-D

Sylva01 Sylva01

11. 10. 2011 10:10

Merylas:....myslím, že překrojit palačinku a dát přes sebe na talíř umí každý a přidat trochu šlehačky a dozdobit taky......:-D to máš sice pravdu, Merylas (v minulým komentáři jsem ti přežvejkla jméno, promiň), ale ne každý to udělá nebo je ochoten to dělat a zdržovat se s tím - i takhle jsem to myslela.

MajkaM

11. 10. 2011 10:06

Palačinky máme rádi, s kokosem také dělávám. Tento recept ukládám a určitě vyzkouším.:-p:yes:

Merylas Merylas

11. 10. 2011 10:02

Ajeaje: Nevím, co bych k tomu řekla...Já si nevybírám recept podle bodů, ale spíše podle komentářů. Dříve jsem si myslela, že se tady bude bodovat až po vyzkoušení. Ale vidím, že i nově přidané neznámé, originální a zvláštní recepty mají v krátké době množství bodů a to ještě nikdo nemohl vyzkoušet. Tak se ty body musí brát jen tak, že se recept líbí a třeba něčím zaujal. Fotka pokrmu dělá taky hodně a je snad normální, že se každý snaží mít u svého receptu pěknou fotku. A co se týká aranžmá jídla, tak myslím, že se jí první očima a jídlo na talíři by mělo vypadat upraveně. Někdo je schopný něco plácnou na talíř a třeba ještě z výšky, přelít všechno nějakou omáčkou a předložit rodině ještě s oblemcaným talířem. Estetika servírování a stolování je v každé rodině jiná, já to nikomu neberu.;-):-)
Ještě chci dodat, že jsem si všimla, že i někteří nově příchozí uživatelé mají spoustu bodů,tak to nebude jen podle známých lidí a tváří. Prostě něčím zaujali ostatní uživatele.

Eliza: Ty patříš taky mezi ty, kteří si dají záležet na jídle i na tom, jak je předkládáno. Taky na fotkách a máš všechno:yes: ;-)

Sylva01: Strašně moc jsi to s tou chválou přehnala:-8:-8:-8:-8:-8 Já myslím, že překrojit palačinku a dát přes sebe na talíř umí každý a přidat trochu šlehačky a dozdobit taky.:-8

suslajda suslajda

11. 10. 2011 09:54

:-pnádhera a luxus +1:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 10. 2011 08:06

Myslím,že na tom nic špatného není,když ohodnotím to co se mi líbí;-):yes:Sama neumím,tak krásně naservírovat pokrm,ani fotit tak hezky neumím!!Nápad receptu též hodnotím!!Tak snad ho můžu ocenit bodem!!!;-)

Sylva01 Sylva01

11. 10. 2011 07:56

Ne, bodování tady spravedlivý není :-! a jaksi ani být nemůže.Každýmu se přeci líbí nebo chutná něco jinýho.:-K Mě je to jedno, vybírám si podle naší chuti a často boduji i recepty s hezkou fotkou, která mi přitáhne oči. A to je i tenhle - naservírováno jako v mnohahvězdičkovým hotelu:yes::yes:
Myslím, že od Meryles bysme se mohli všichni učit, jak jídlo naservírovat:-));-)Dávám bod.

Eliza Eliza

10. 10. 2011 21:43

Možná to bude znít povrchně, ale já se přiznám, že dřív otevírám recepty s krásnou fotkou (kterých je tu už ale většina), určitě ten první dojem má velkou sílu. Na druhou stranu myslím, že je to docela přirozené pro lidskou psychiku, vždyť zrak je dominantní ze smyslů. A chuť si tu můžeme představovat až následně po přečtení receptu a vytvoření nějaké představy o výsledku. Pravda je, že třeba zapadlé recepty, pokud dostanou krásně naaranžovanou a zářivou fotku (třeba od Mirči - ty jsou překrásné), začnou sbírat bodíky.

zizala zizala (moderátorka)

10. 10. 2011 21:10

Ajeaje: Já krásnou fotku oceňuju, protože to sama neumím tak hezky naservírovat a nafotit. Tento recept je navíc i zajímavý, má určitě body zaslouženě za nápad, nejen za výtvarné zpracování.
Můžete přece některý výborný recept bez zajímavého aranžmá uvařit, pochválit v komentáři a tím ho lépe zviditelnit ;-) Budeme rádi :-)

petrzelka

10. 10. 2011 20:55

Na pěkné fotky se hezky dívá,ikdyž některé už jsou až intimně blízké až mám problém někdy poznat,cože to vlastně je.Ale to se zrovna tohoto receptu netýká.Jak říkám,cením si hezkých fotek a obdivuji některé zdejší aranžéry,ale musím trochu souhlasit s Ajeaje,mám stejný pocit:-K

Ajeaje

10. 10. 2011 20:22

Koukám, že tady hodnocení receptů není podle postupů, spíš jen podle obrázků,jak vidím,Vaše stránky jsou podle známých lidí a tváří,podle aranžmá na foto,není co dodat.Myslím,že je tady hodně výborných receptů,ale nemají jen aranžmá profíků.:-!:-?:-?:no:

Merylas Merylas

10. 10. 2011 18:49

Všem děkuji za milé komentáře a kladné hodnocení:-K
Máme na zahrádce docela slušnou úrodu jablek, tak se je snažím využívat:-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: palačinky z kokosového mléka servírování palačinek palacinky s kokosem náplně do palačinek náplň do palačinek jablečná náplň do palačinek palačinky servírování jablečné palačinky palačinky jak naservírovat palačinky jak servirovat palačinky jak naservírovat palačinku palačinky s jablky jak udělat pěknou fotku kokosové lupínky kokosove mleko palačinky náplně na palačinky palacinky z kokosoveho testa palacinky s kokosoveho mleka sama doma jablkove palačinky

Suroviny: mléko, sůl, vejce, cukr moučkový, mouka hladká, kokos, olej, jablko, pudink kokosový, voda, cukr, cukr moučkový, šlehačka, topping karamelový, jablko, meduňka, lupínky kokosové

TopRecepty.cz

Kokosové palačinky s jablečnou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gQ2r