Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Katalánský krém (Crema Catalana)

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 12. 2011 17:02

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 333 kJ / 1 514 kcal
Bílkoviny44,25 g
Tuky56,19 g
Vláknina0,03 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 531 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy207,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

*30.7.2017 snížil jsem hmotnost cukru z původních 200 g.

*Bílá dužina která se nachází ihned pod kůrou by dodala krému nahořklou chuť.

*Udělají li se žmolky krém přelijeme přes jemný cedník nebo sítko.

Našlehaný katalánský krém, obdoba tradičního španělského dezertu, recept i fotopostup zde: http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Miquel Miquel

1. 1. 2012 19:05

Vypadá to složitě, ale je to jednoduché ;-)

Tanicka Tanicka

31. 12. 2011 19:16

Zajímavé, určitě výborné, ale na mě asi složité, já nadělám žmolky ve všem :-D Každopádně + 3:yes:

Ivana Ch

31. 12. 2011 18:56

:yes::yes::yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krem brule flambovací pistole recepty krém z maizeny catalanský krem španělský dezert katalánský pudink crem brule recepty s flambovací pistoli spanelsky flan pudink katalánský španělské dezerty recepty recept dity p. na krém brulee creme catalunia krém brule recept co je to maizena krém brüle pistole dita p creme brule flambovací pistole - recepty recept krem brule flambovací pistole recept

Suroviny: mléko plnotučné, žloutek, cukr, škrob kukuřičný, skořice, cukr

TopRecepty.cz

Katalánský krém (Crema Catalana)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XkEv