Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinka s kuřecím a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7g1
Moje poznámka
Topinka s kuřecím a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7g1
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 11 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 11 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 1 hodinou
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 10 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 10 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 10 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 10 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 10 hodinami
Jablkový perník
collins před 12 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 14 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 15 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty topinka s kuřecím masem,
topinky s kurecim masem,
topinka s kuřecím masem,
směs na topinky s kuřecím masem,
směs na topinky z kuřecím masem,
topinka s kuřecím masem a zeleninou,
topinky s kuřecim,
topinková směs s kuřecím masem,
kuřecí směs na topinky,
zeleninová směs na topinky s masem,
topinka s kuřecím masem recept,
topinka s kuřecím,
zeleninová směs s kuřecím masem na topinky,
kureci zelenonoví smes na topinky,
kuřecí směs se zeleninou na topinky,
smes s kurecim masem na topinky,
kuřecí masová směs na topinky,
topinkaskurecimmasem,
kuřeci topinka,
topinková směs s kuřecím kuřecím masem recept
Suroviny:
maso kuřecí,
zelí,
rajče,
okurka čerstvá,
brokolice,
mrkev,
mléko,
olej,
sůl,
koření kari,
česnek,
pepř
Komentáře (5)