Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,94 g |
Tuky | 0,85 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYR6
Moje poznámka
Vepřové maso na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYR6
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 1 hodinou
Domácí pletýnky
Zinzi před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 3 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 3 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 15 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na česneku,
veprove kostky na cesneku,
vepřové na česneku recept,
veprove na cesneku omacka,
vepřový na česneku,
vepřova kyta na česneku,
vepřové maso pečené na česneku,
pečené vepřové maso na česneku,
pečené vepřové na česneku,
pečené maso na česneku,
vepřová na česneku,
vepřové plátky na česneku,
vepřového maso na česneku,
na česneku,
recepty vepřové na česneku,
vepřové maso recepty,
vepřové na pepři,
vepřové kostky na pepři,
recept veprove na cesneku,
pečená vepřová kýta na česneku
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
máslo,
olej,
česnek,
mouka hladká,
masox,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
Informací přímo od odborníka jsem to zjistila, jádro česneku se objevuje JEN u starého česneku, když vám roste zelený klíček a obal okolo jakoby vyschne. Takže ten zelený střed vyloupnete -tedy to JÁDRO a použijete, neb je to ještě kvalitní, obal vyhodíte.
Je mi líto, tvá informace je špatná a zavádějící