Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova krkovice se šípkovou

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy dlouho

dlouho

24. 2. 2012 11:01

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 995 kJ / 2 389 kcal
Bílkoviny241,82 g
Tuky125,22 g
Vláknina8,52 g
Cholesterol 576 mg
Sodík 668 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy24,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Měl to být divočák na šípkové, ale nějak se mi to vymklo z rukou. Akorát ty knedlíky jsem osmahl moc, některé už byly dost křupavé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

karlos

26. 8. 2012 10:58

háááááá špagetka je taky asi přemrzlá:-))jinak kodl dobrý sem kuchař a recept vypadáfajn

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

30. 6. 2012 15:23

Janushkaaa: Jojo,Kadlík je hyper super správný vypravěč:-D:-D Kdyby někdy vydal knihu,jsem první kupující;-):-)

Janushkaaa

26. 2. 2012 09:36

Jo a holky s tou šípkovou marmeládou to určitě vyzkouším! :) Lepší než se s tím kuchat... Tak jsem zvědavá co vyleze! :)

Janushkaaa

26. 2. 2012 09:19

Tak jsem narazila na jeden Kadlíkův recept a tak jsem se u něj pobavila, že mi to nedalo a pročetla jsem si jeho recepty všechny což normálně nedělám a u všech jsem se fakt nasmála (v dobrém slova smyslu) :-D. Tak mi to nedalo a protože se mi tak moc líbil popis, ale i představa chutě receptů tak jsem se přihlásila a recept po receptu ohodnotila bodíkem... :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

No prostě super, skládám poklonu! :-K A jen tak dál, nenechte se zastrašit některými protivy v diskuzích - stejně jen závidí! ;-) Jak říkával můj dědeček: Úspěch ti dneska nikdo neodpustí! :-)

Děkuji za příjemné nastartování nedělního dne! :-))

spagetka spagetka

25. 2. 2012 18:14

rihana:No nevím,u nás to je třeba jen zvyk, ale babička i mamka říkaly,že teprve zámrazem získaj šípky tu správnou šípkovou chuť a abys mi věřila přečti si i tento odkaz, naši předci věděli, co je nejlepší:
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0%C3%ADpky

rihana

25. 2. 2012 18:03

A nečekám až šípky přemrznou. Musí být ale hodně zralé.

rihana

25. 2. 2012 18:03

Šípkovou marmeládu dělám každý rok a už dávno šípky nekuchám. Po uvaření a propasírování po nich není ani stopa. Jediné co udělám, že je pořádně omyji.

spagetka spagetka

25. 2. 2012 12:30

Kadlik:Určitě, šípky musej přejít mrazem, jinak to není ono!!!

Kadlik Kadlik

25. 2. 2012 12:29

já myslím, že šípková marmeláda by se dala udělat z přemrzlých šípků, které celou zimu na procházce v přírodě uzobávám, a konzumuju. Další zimu to vyzkouším!;-)

spagetka spagetka

25. 2. 2012 10:55

Jana Remkova:Jani, není to taková práce, musíš mít pasírovač, takový jednoduchý seženeš v Kaufu, celé šípky rozvaříš a propasíruješ, chmýří si nevšímej, to a ani semínka prostě tím pasírovačem neprojdou, zbude jen ten hustý sirob, který pak bežným způsobem uvaříš na marmeládu

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2012 23:56

Kadlik: tak kdybys to náhodou dělal, vzpomeň si na recept. Já mám dojem, že to tak jednoduché nebude. Šípky mají uprostřed takové chmýří, to se musí odstranit a je s tím hromada práce. Navíc, já jsem alergik právě na takové chmýří, jinak už bych to dávno vyzkoušela. Ono ne nadarmo to stojí tolik peněz asi:-S

http://recepty.vareni.cz/sipkova-marmelada/

Kadlik Kadlik

24. 2. 2012 23:37

Veronika.Hrozna: Tu šípkovou marmeládu jsem koupil v Tescu, drahá jak čert, a prý - půl kila šípků na kilo marmelády.Čili nula nula prd. Ale chuťově velice příjemně překvapila.Řikám si, že příští zimu narvu hafo přemrzlých šípků, pomelu, naředím, povařím, přepasíruju, dám cukr... Prostě zkusím. A na tom Sběrném dvoře mi to připadalo ponižující, loudit o něco, co někdo nepotřebuje. No, policie mi vysvětlila, že jsem drancující zloděj......:-S

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2012 23:20

spagetka: jéé, špatně jsem se vyjádřila! Myslela jsem knoflíky do toho sporáku!

spagetka spagetka

24. 2. 2012 21:15

Jana Remkova:asi teď nevím, co myslíš -sporák? no koupit néé, jinak nevím, co myslíš, knoflíky nééé, ty ti nikdo nedá

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 2. 2012 21:14

Kadlik:Kde berete šípkovou ,já měla jeden pohárek koupený kdysi ,nevím kde, a teď jsem koupila jenom nějakou zavařeninu či co a nemá to chuť ani vuni,a zdá se že to kolem šípku jenom vezli, anebo někdo při vaření té zavařeniny jenom někoho poslal k šípku :-?
Měl jste jí dát bura oni jsou na tohle zvyklý a ze starých věcí dělaj kšeft! Já už takto koupila hodné hezkých věcí a dvé nádherné noční lampy se soškami nádhernou ruční práci.
Nechala jsem je zrestaurovat a znovu pozlatit stálo to majlant,ale nádherný.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: divočák recepty z krkovice krkovice z divočáka recepty šípková zavařenina kde koupit krkovice z divočáka jak dlouho se peče krkovice krkovíce z divočáka recept koupím šípkovou marmeládu šípková zavařenina koupit kde koupit šípkovou zavařeninu kde koupím šípkovou marmeládu šípková marmeláda kde koupit kde koupit sipkove pyre kadlíkova masová konzerva péče na krkovice co s šípkovou marmeládou krkovice s divočáka šípková zavařenina v tescu kde koupit šípkovou marmeládu recepty na krkovici z divočáka kde koupím mořidlo na česnek

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, sůl, pepř, tymián, bobkový list, koření nové koření, jalovec, víno červené, šípková omáčka, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kadlíkova krkovice se šípkovou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z9Qq