Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 968 kJ / 709 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,65 g |
| Tuky | 12,20 g |
| Vláknina | 69,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 76,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášková polévka se zeleninou a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPyk
Moje poznámka
Hrášková polévka se zeleninou a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPyk
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 41 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Horalkovo-nugetové kuličky
Panova před 4 minutami
Slunečnicové kroužky
Panova před 5 minutami
Kokosová očka
Panova před 6 minutami
Kokosové kuličky z vařených žloutků
Panova před 6 minutami
Šunková pěna
Radka310 před 41 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 1 hodinou
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 2 hodinami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
hraskova zeleninova polevka,
hrachová polévka se zeleninou,
zeleninová polévka s hraskem,
zeleninová hrášková polévka,
recepty na zeleninové polévky,
hraslova polevka,
hrášková polévka,
hraslove pyre,
zeleninove pyre polevka hrasek,
zeleninovo hrášková polévka,
hraslova polevka se zeleninou,
polevka hraskova se zelenonou,
sváteční hrašková polévka,
recept na hraskovou polevku se zeleninou,
hráškova polevka s bazalkou,
hráškové pyré s bazalkou,
hraskova polevka z penne,
hrášková polévka z pytlíku,
hrášková zeleninová polévka polévka,
zeleninová polévka hrášková
Suroviny:
hrášek,
mrkev,
celer,
cibule,
klobása,
bazalka čerstvá,
máslo,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (19)
Klobáska u nás prej být musí