Červené roštěnky v papiňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 546 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,42 g |
Tuky | 25,78 g |
Vláknina | 13,36 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčky tohoto typu máme moc rádi, jsou takové osvěžující a výrazné. Podávala jsem se zbytkem knedlíků a s rýží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 8. 2012 13:15
Všem moc děkuji za příjemné komentáře a Evíku, tobě obzvlášť, že jsi to uvařila-mám radost, že chutnalo docela bych si to zase dala, budu o tom přemýšlet, ale hovězí doma zrovna nemám- je tak drahé, že ho kupuji mnohem méně než dřív
15. 8. 2012 12:53
Včera jsem udělala tuhle vynikající ňamku, právem ti patří další bodík, je to opravdu famózní pochutnání.
15. 5. 2012 09:18
+13 Miluji hovězí maso, jenže jeho současné ceny...Nicméně rozhodně jsem přidal k oblíbeným
10. 5. 2012 18:22
rozmarynaH: přesně tak
krásný, barevný a šťavnatý recept u mě za jasný bod
krásný, barevný a šťavnatý recept u mě za jasný bod
10. 5. 2012 18:05
perfektní foto na jedničku
10. 5. 2012 18:04
Krásné roštěnky Janinko, krásně barevné, na papiňák nedám dopustit, jak jsem zjistila, i mé kolegyně z práce, tak také vaří nejradši v papiňáku
10. 5. 2012 15:47
Bibinko, ty roštěky vypadají jako "roštěnky" myslím krásná mladá děvčata-veselá, barvitá a plná energie. Mají švih. Hovězí maso má báječnou chuť. Rajčatový protlak dodá omáčce jednak barvu a také skvělou chuť. Rozhodně to vyzkouším a samozřejmě posílám bodík
10. 5. 2012 12:57
To je podobný recept jak na flamendr. To my rádi.
10. 5. 2012 12:52
mňamózní, vařeno v bubáku
jasný bodík
jasný bodík
10. 5. 2012 11:45
Jsem ráda,že se receptíky z papiňáčku začínají rozrůstat
Bibinko uvařila jsi moc fajnovou baštu podle mého gusta pochutnala bych si+6
Já už jsem na to koukala ve 2 ráno a říkala jsem si,že PH bude podle doby vaření určitě papiňákAle nechtěla jsem být za noční sůvuBibinka promine
Bibinko uvařila jsi moc fajnovou baštu podle mého gusta pochutnala bych si+6
Já už jsem na to koukala ve 2 ráno a říkala jsem si,že PH bude podle doby vaření určitě papiňákAle nechtěla jsem být za noční sůvuBibinka promine
10. 5. 2012 11:42
Pajaja:Pájí a taky jsou chro,chro,chro-mňamJeště máme dneska....
10. 5. 2012 11:13
To jsou krásně vybarvené chroštěnky, Bibi! Bude to dobrota. . . +
10. 5. 2012 09:55
určitě výborné, a foto krásné moc
10. 5. 2012 08:56
Tak děvčata vidím, že má zkratka PH-Papinův Hrnec vám dělala trochu problém. až na to Elíza kápla Tak se omlouvám a oprayila jsem.....
10. 5. 2012 08:14
Bibi, vypadá to na chutnou omáčku, dělám ji podobně, mám ráda chuť paprik. Ale taky bych raději napsala TH ( tlakový hrnec) nebo Papinův hrnec či Papiňák - jak píše ke svým receptům Anička K.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 29 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 52 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Desatero rad na téma vaření v tlakovém hrnci: Jak ho správně používat
Další recepty
Tématické fráze: hovezi rostenky v papinaku hovězí roštěná v papiňáku roštěná na houbách v papiňáku hovezi rostenka v papinaku papinuv hrnec recept hovězí maso v papiňáku vaření v papiňáku recepty papinuv hrnec recepty časy vaření v papiňáku vaření v papiňáku časy roštěnky v tlakaci recepty pro papińák roštěnky z hovězího masa v papináku hovězí roštěná v papiňáku recept jak dlouho vařit roštěnou v papiňáku roštěná z vepřového masa v papiňáku červené hovězí v papiňáku recepty z papiňáku hovězí roštěná z papináku plzensky flamendr top recepty
Suroviny: roštěná hovězí, cibule, česnek, rajče cherry, paprika sterilovaná, protlak rajčatový, roštěná hovězí, masox, olej, zázvor, sůl
Červené roštěnky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8YG
22 názorů