Olihně s rukolou, rajčatovou salsou a špenátovými brambory
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 466 kJ / 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,57 g |
| Tuky | 0,53 g |
| Vláknina | 7,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Olihně s rukolou, rajčatovou salsou a špenátovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8g9
Moje poznámka
Olihně s rukolou, rajčatovou salsou a špenátovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8g9
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 48 minutami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
olihně priprava,
oliheň,
oliheň obecná,
oliheň obecná recepty,
oliheň recept,
oliheň příprava,
oliheň recepty,
olihen na grilu,
recept na olihen,
příprava olihně,
co je oliheň,
recepty oliheň,
olyhne,
oliheň obecná recept,
recept oliheň,
jak vařit olihně,
olihen velka recept,
příprava olihní,
olyhne recept,
jak dlouho se vaří olihne
Suroviny:
chapadla z olihní,
česnek,
rukola,
rajče,
sůl,
pepř,
olej olivový,
petržel,
špenát čerstvý,
omáčka sojová,
brambory,
máslo
Komentáře (6)