Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí kýta na styl svíčkové s brusinkami

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 8. 2012 18:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 568 kJ / 1 092 kcal
Bílkoviny209,67 g
Tuky6,95 g
Vláknina33,83 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,08 g
Sacharidy32,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 7. 2013 09:53

Veronika09: Nádhera jen polykám naprázdno,ale v mrazáku srnčí čerstvé kýty jsou ,takže brzy přibude fotečka . :-p

Veronika09 Veronika09

6. 2. 2013 12:46

Děkuji za bodík. Hlavně senezlobte, ale tahle fotografie vypadá jako závodka..

savlinka savlinka

2. 2. 2013 19:20

bodík je opt jasný:-)):-)):yes::yes:

xxy

2. 2. 2013 18:26

Orchidea: :yes: :yes: :yes: Naprostý souhlas. Kdo chce přikládat fotografie k cizímu receptu, tak bych něl vařit dle surovin v něm uvedených.

Colombo65 Colombo65

31. 1. 2013 21:45

:-//:no::-//:no:

srettka

31. 1. 2013 21:04

barva srnčího hřbetu po uvaření:
http://www.iprima-prostreno.com/prostreno-recepty/...
tady je srnčí až dole:
http://ona.idnes.cz/nejlepsi-recepty-ze-zveriny-je...
http://www.lidovky.cz/podzimni-speciality-dynove-r...
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/labuznik/kucharka...

takže suma sumárum, na fotce je hřbet se srnky;-) zřejmě je prostě maso v těhle partiích světlejší.snad to bude stačit, aby bylo bibi uvěřeno:-)

xjurny xjurny

31. 1. 2013 20:59

Milé dámy, recept je v pořádku a tímto tuto diskuzi ukončuji.

zizala zizala (moderátorka)

31. 1. 2013 20:51

Coleta:Orchidea:Bibinka: Jděte se hádat do diskuze :-//

Coleta

31. 1. 2013 20:44

Bibinka: Proím tě, přečti, co píšu a ušetři si ten slovní průjem a napadání. Slušně jsem se zeptala, očekávala jsem adekvátní reakci. Takže si to odpusť.

Bibinka Bibinka

31. 1. 2013 20:39

Dámy, nafotila jsem vám mé srnčí maso, poslední kus-hřbet a kdyby to nezabralo, tak se přijeďte přesvědčit na vlastní oči, jinak už nevím, jak vás mám na dálku přesvědčit, nebudu se tady po každém receptu zpovídat:-! Přestaňte mě urážet že podvádím-na to vezměte jiný směr a přestaňte říkat, že jdu za výhrou přez mrtvoly, jste trapný, zřejmně hodně závistivý a vůbec mi o ten kastról nejde, jde mi o princip:yes: Už mnohokrát jsem chtěla skončit, ale děvčata mi to rozmlouvají a drží mi palce, tak je nechci zklamat. Já mám svědomí čisté a co se týče Topek, nemám s nimi žádný problém.....už si toho nechte a vyberte si laskavě jinou oběť, když už musíte šťourat a prudit.:-!

Orchidea

31. 1. 2013 20:11

Bibinka:Já musím souhlasit s Coletou:-! I kdyby to srnčí bylo, tak to není kýta, jak sama píšeš.
To foto v tom případě k tomuto receptu nepatří:-!. Pokud chceš vyhrát, tak prosím nepodváděj. Když chceš přikládat fotografie k cizímu receptu, tak vař dle surovin v něm uvedených.
To je to samé, jako kdyby někdo dal fotografii kávy k receptu na mátový čaj:-//.
Já sem chodím docela často a zdržuji se veškerých komentářů, ale tohle už je moc.
U ostatních receptů se vše rozpitvává do posledního zrnka pepře a u Tebe to má projít?
Nezlob se na mě, ale já Tě řadím mezi ty, co jdou za výhrou přes mrtvoly :-S.

Coleta

31. 1. 2013 20:08

Bibinka: Já taky ne, své motto znám, buď ubezpečena. Velice ti děkuji, že jsi mě svou reakcí utvrdila v mém názoru na tebe.

Bibinka Bibinka

31. 1. 2013 20:04

Coleta:raději si zopakuj své motto., já žabomyší války nevedu, neboť je nesnáším, tak ty nebudeš výjimkou a já končím, protože to, co ty jsi napsala sem pod recept vůbec nepatří:no:

Coleta

31. 1. 2013 19:56

Bibinka: Bibinko, sklidnila bych se. Já jsem se slušně zeptala, tak jsem čekala slušnou odpověď bez zbytečných invektiv. Tak asi máme každá jiné srnčí...
A pokud reaguješ na ten jiný recept, kde jsem napsala svůj komentář, tak za tím si stojím, na každého nového uživatele se tu "vrháš" s podezřením a tebe se nemůže nikdo zeptat??

Bibinka Bibinka

31. 1. 2013 19:49

Coleta:Coleto buď ubezpečená, že JE to SRNČÍ maso, ale ze žeber a mladého kusu, taky to v komentáři píšu:-! Mám tu už jenom hřbet a z toho mi to bylo líto, chci ho totiž upéct:yes: Že jsi rejpal to vím už dávno.....(hlavně do mně)):-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí kýta recepty na srnčí maso s brusinkami srnčí svíčková srnčí hřbet svíčková svíčková ze srnčího masa svíčková ze srnčího svíčková s brusinkami svíčková ze srnčího hřbetu srnci kyta na svickovou srnčí hřbet na svickovou srnčí kýta recept srnčí kýta recepty svickova srnci hrbet srnčí svíčková recept recept na srnčí kýtu srnci na brusinkach svickova s brusinkama srnčí hřbet jako svickova srnčí kýta s brusinkovou omáčkou srnčí medailonky s brusinkami

Suroviny: kýta srnčí, mrkev, nať petrželová, celer, jalovec, bobkový list, koření hřebíček, koření nové koření, vývar hovězí, brusinky, česnek, cibule, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Srnčí kýta na styl svíčkové s brusinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rBww