Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 357 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,98 g |
Tuky | 29,17 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 258,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory na paprice podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2WJ
Moje poznámka
Brambory na paprice podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2WJ
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 17 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 3 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
brambory na paprice,
recept brambory na paprice,
mail kopb.pl loc:cz,
godhaj,
brambory na paprice recept,
guláš ze salamu godhaj,
godhaj s cibuli,
godhaj se,
francouzské brambory z gothaje,
recept na brambory s gothaje,
zapecene brambory s paprikou a salamem,
zapečené brambory s z gothaje,
brambor na paprice,
brambory se salamem na pprice,
recept brambory gothaj,
buřty na paprice s bramborama,
brambory na paprice bez smetany,
něco z gothaje,
recept na salam godhaj,
brambory s moukou
Suroviny:
brambory,
salám gothaj,
cibule,
smetana na vaření,
mouka,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (4)