Staročeské hovězí na houbách
Udělejte si nostalgický výlet do české kuchyně se staročeským hovězím na houbách! Tento tradiční pokrm je plný bohaté chuti hovězího masa, které se krásně doplňuje s aromatickými houbami.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 988 kJ / 1 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,15 g |
Tuky | 48,24 g |
Vláknina | 34,91 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 645 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příloha - dušená rýže
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 7. 2023 14:58
22. 10. 2020 14:33
28. 9. 2017 13:09
16. 9. 2017 16:25
17. 5. 2016 11:18
9. 10. 2015 14:54
7. 2. 2015 10:47
30. 1. 2015 01:34
29. 1. 2015 19:57
Jak budu vařit příště tak moc rád přidám i nějaké foto, pokud dostanu svolení
27. 8. 2014 15:30
28. 12. 2013 13:29
17. 10. 2013 20:25
9. 8. 2013 13:17
5. 11. 2012 15:59
31. 10. 2012 13:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 18 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 18 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 22 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 10 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 10 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 11 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 11 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 11 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 12 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Steak z hlávkového zelí: Zdravá zelenina chutná nejen vegetariánům
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na houbách hovězí na houbách pohlreich hovězí zadní na houbách dušené hovězí na houbách hovězí maso na houbách hovězi dušene na houbach hovězí na houbách se smetanou hovezi kousky na houbách hovězí na houbách recept recepty hovězí maso na houbách recepty hovězí na houbách pečené hovězí maso na houbách dušené hovězí na houbách s rýží recept na hovězí na houbách hovězí na houbách s rýží hovezi na hribech recept hovězí na houbách hovjezi na houbach dušené maso na houbách hovezi na houbach v papinaku
Suroviny: hovězí zadní, cibule, houby čerstvé, kapie červená, koření staročeské, hořčice plnotučná, česnek, paprika sušená sladká, kmín drcený, majoránka, sádlo, sůl, pepř mletý
Staročeské hovězí na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GzBr
35 názorů