Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 334 kJ / 1 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,64 g |
Tuky | 104,50 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 24,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme cibuli a sádlo a orestujeme dozlatova.
Krok 2: Přidáme nakrájené dršťky na kostičky, nakrájená spařená a oloupaná rajčata, nakrájenou klobásu, mrkev a mletou papriku, osolíme a opepříme. Zalijeme vývarem a vínem. Dusíme pod pokličkou.
Krok 3: Vydusíme do husta a přendáme do zapékacích misek a zapečene asi 15 minut.
Krok 4: Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 25. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeské dršťky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN1xz
Moje poznámka
Staročeské dršťky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN1xz
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 28 minutami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 1 hodinou
Cuketový perník
MonikaP. před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 3 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 4 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 5 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 11 hodinami
Suroviny:
sádlo,
cibule,
slanina anglická,
dršťky,
sůl,
pepř,
koření paprika maďarská,
karotka,
rajče,
klobása pikantní,
vývar masový,
víno bílé
Komentáře (5)