Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 982 kJ / 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,58 g |
| Tuky | 0,10 g |
| Vláknina | 0,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,20 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 57,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hořčice lepší ako kupovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E00
Moje poznámka
Hořčice lepší ako kupovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E00
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 12 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 14 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
majzena,
domácí hořčice recept,
ruská hořcice,
domaca horcica,
horcice z cukiny,
ruská hořčice v prášku,
hořčice v prášku,
jak vyrobit domácí hořčici,
recept domácí hořčice,
recept domácí dijon hořčice,
hořčice recept,
cuketova hortice,
hořčice colmans,
ruská hořčice recept,
recept na hořčici,
hořčice do lednice,
jak vyrobit hořčici,
domaca horcica recept,
domácí hořčice,
anglická hořčice v prášku
Suroviny:
semínka hořčičná bílá,
semínka hořčičná černá,
sůl,
ocet vinný,
voda,
cukr,
kurkuma,
bylinky,
feferonka,
křen,
med
Komentáře (22)
Klasická hořčice (domácí)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,8ked sa zmiesa horcicovy prasok len s vodou chut je tak isto dobra ale nevydrzi , preto sa dava vinny ocot - to konzervuje, preco zhustne
Ked sa pozriete na zadnu stranu nadobky tak je uz len ako vo vsetkych "modernych' vyrobkoch 20% horcicnych semienok a zvysok je vsetko mozne a nemozne