Nakládané fazole
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na 2 litrovou sklenici 1 litr vody.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2012 02:03
Ten cukr jsem vynechala, uvidíme co to udělá
25. 8. 2012 06:05
srettka: Jak jsem koupil, tak prodávám. Je to archivní recept po předcích a zaručeně stokrát ověřený. Jen doufám, že jsem ten rukou krasopisně psaný záznam dobře přečetl, (číslice jsou čitelné dobře). Když jsem byl dítě, tak se zavařovalo na plotně v takovém tom zavařovacím hrnci s teploměrem a podle mne ty časy byly opravdu dlouhé. Občas se objevily nějaké plesnivé kompoty, nebo marmelády...
24. 8. 2012 08:45
Jana Pá: si dobrá...to pre celú ulicu, alebo?
23. 8. 2012 17:44
magdalenka:ale já letos vypěstovala cca 30 kg fazolek, to bych musela koupit nový mrazák, tak to už nejde
23. 8. 2012 17:05
Souhlasím, bude to tím octem..když jsem zavařila fazolky do kyselého nálevu, byly supr, ale letos se mi jen ve slaném zkazily. Naštěstí jsem udělala jen 2 skleničky na zkoušku
23. 8. 2012 16:45
Jana Pá:Jani, přesně, ten ocet tam hraje asi tu hlavní roli. Předtím jsem je taky dělala jen ve slaném nálevu, který jsem někde ve starém časopisu našla.
23. 8. 2012 16:44
Mám podobnú skúsenosť ako Andrea. Takže už len zamrazujem, predtým chviličku blanšírujem. Mám veľkú mrazničku, takže s tým nemám problém.
23. 8. 2012 16:43
1974andrea: neboj, nic nebouchá, stačí 1x zavařit a a pak jen otočit hore-vrchem tj.otočit skleničku po zavaření,nechat vychladit a máš to Možná bude problém v tom, že já zavařím v nálevu na okurky, kde máme i ocet, ale jinak letos už máme 40 skleniček, což znamená, že už příští rok nepěstuji fazolky
23. 8. 2012 16:39
stačí jen tak 10 min. na 60-80 st.teploty v hrnci a fazolky jsou v pohodě, dělám už xxxxlet
23. 8. 2012 16:39
Já zavařovala fazolky jednou a všechny mi zplesnivěly, div nebouchly. Pak jsem se někde dočetla, že se musí sterilovat 2x a od té doby to tak dělám, jen přidávám ocet a v pohodě
23. 8. 2012 16:12
Neni ten sterilizacni cas moc? Aby pak nebyly fazole nebylyměkole ja vsechno rexuju do bublin ve sklenicich
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 14 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 16 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 19 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 7 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 7 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 7 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 9 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 9 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 12 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 13 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: nakládané zelené fazolky nakládané fazolky nakládané fazolové lusky fazolky ve slaném nálevu recept nakládané fazolky recept jak zavařit zelené fazolky jak sterilovat fazolky zavaření zelených fazolek zavaření fazolek fazolové lusky nakládané zavaření fazolí zelené fazolky ve slaném nálevu nakládané fazolky ve slaném nálevu fazolky nakladane fazole ve slanem nalevu recept recept nakládané fazolky zelené fazolky nakládané slaný nálev na fazolky fazolové lusky sterilování nakladane zlute fazolky
Suroviny: lusky fazolové, sůl, cukr, voda
Nakládané fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8vD
11 názorů