"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 416 kJ / 3 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,17 g |
Tuky | 138,06 g |
Vláknina | 66,15 g |
Cholesterol | 4,17 g |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 16,22 g |
Sacharidy | 314,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Něco jsem zde také viděla, ale vkládám i svou variantu, která se osvědčila a nerozpadá se vůbec. Když nám zbydou suroviny, uděláme si i omeletku s vejcem / viz obrázek /
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2012 21:45
Jaruško, děkuji, je to moc prima a až dnes se vše dojedlo, vyplatilo se to
11. 9. 2012 21:52
júúúva to bude delikatesa, vypadá to úžasně, příležitostně vyzkouším Ivi
11. 9. 2012 07:08
magdalenka: Už si idem pre ňu !Ďakujem za správu! Kúpila, ochutnala a !
10. 9. 2012 11:16
DĚKUJI VŠEM ZA MILÉ VĚTIČKY
10. 9. 2012 09:39
varilamyskakasicku:a receptík sa mi veľmi páči...
9. 9. 2012 23:14
magdalenka: ano, také ji znám Magdalénko, máš pravdu, ta by se docela šikla, wow a díky
9. 9. 2012 23:13
Veronika.Hrozna: dám vědět, jednu jsem měla nedávno z masny, ta byla, ale musím se tam jít podívat, tu občas beru v Jindřišské
9. 9. 2012 19:12
Veronika.Hrozna:v bratislavskej Bille kupujem Uhorčík klobásu - 350 g, zatavená vo fólii, nám chutí (neznamená, že vám bude tiež). Teraz je v akcii za slušnú cenu, asi 1,70 euro ten balíček. Samozrejme, máš tam aj drahšie, túto dávam do kapustnice, včera do leča a pod., tie párkovité klobásy nemusím.
9. 9. 2012 18:07
varilamyskakasicku: Když nékde koupíš "sakra dobrou klobásu" dej védět kde a jak se jmenuje! Sakra dobrou klobásu ,koupit to je jak toho,Renoira, za 50 dolaru,co bylo dneska ve zprávách!
9. 9. 2012 13:50
Hmm, vydařené
8. 9. 2012 12:08
Tato krása mi unikla, Ivčo hned bych si s chutí dala, tak dám aspoň bodíka
7. 9. 2012 23:24
Jsem ráda, že se recept líbil a děkuji
7. 9. 2012 13:25
1974andrea: jinak bych tam příště Andrejko dala asi kolečka nějaké sakra dobré klobásy místo toho salámu nebo šunky, myslim, že to pak bude i pikantnější, ale zase někdy
7. 9. 2012 13:07
1974andrea: jenom povolené, tedy já to tak alespoň dala a bezvadné, opravdu jen povolené, pak se vše řádně stejně smíchá a spojí, pádím zase zpět do práce, jinak psala jsem to již i zde Aničce
7. 9. 2012 12:36
varilamyskakasicku:Ivčo, ale tady jsou dotazy na to, jestli sádlo rozpuštěné nebo jenom povolené?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 17 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 2 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 6 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 6 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 6 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 7 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 7 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hub portabella jak dlouho skladovat houby v lednici houba portabella houby portabella portabella recepty houbové recepty recepty houby a jatra portabella recept portabela žampiony portabella houby portabella recept recepty na houby žampiony portabella recepty jatra na houbach recept portabella portabela recepty houby portabela houba delikatesa rizoto s králičími játry
Suroviny: játra kachní, játra krůtí, játra kuřecí, houby, šunka od kosti, bok česnekový, vejce, vejce, česnek český, sádlo, koření gyros, česnek sušený medvědí, bylinky, majoránka, pórek, chilli, rohlík
"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLj7
42 názorů